Inredning trend just nu! Ett ord kan beskriva HM Home i höst: UNDERBART. För det är just det HMs nya hemkollektion är: poesi och prydnadskuddar i mustiga lila toner möter dekor i guld och glamour.

För mig som är och förblir en tvättäkta kuddnarkoman känns det som jag dött och upplevt prydnadskuddarnas himmelrike när jag ögnat igenom HMs senaste inredningsnyheter.

Inredning trend

hm home sverige (1)

doftljus hm home

Inredningsdetaljer i mässing stark och hållbar inredning trend !

hm home sverige (6)

Lyxigt och glammigt i sängen ska det vara och ingen trivs bättre med det än jag (tror jag :) Jag har själv inköpt de påslakanen med djuriskt mönster och jag älskar min säng nu GRWWWW

hm home sverige (3)

hm home sverige (2)

Poetisk dekor så långt ögat når hos HM Home i höst, vackra blommor, plommonlila mustiga toner och levande ljus i överdos.

inredning

Romantisk inredning med tuffa maskulina accenter !

dukning

Varför inte bjuda hem alla vännerna på en äkta afternoon tea? Gotta ner er i alla härliga prydnadskuddar :)

hm home sverige (5)

Lila är hetaste färgen hösten 2014.

hm home sverige (4)

Vem vill inte dyka ner i det här härliga mjuka kuddhavet?

gardiner

Inredning trend

Den färg som är absolut hetast i höst är plommonlila men även ljuslila funkar bra i höstsoffan. Den serie jag valt att visa i detta inlägg har HM passande döpt till Autumn Poetry: hur underbart låter inte det. Tänk tända ljus i massor, a nice cup of English tea, en bok a la Oscar Wilde och filmen ”Döda Poeters Sällskap” och där har ni har stilen som är rätt hemma i höst. Just filmen ”Döda Poeters Sällskap” är min absoluta favofilm och det fakta att makalöst duktiga Robin Williams är död går bara inte att ta in på riktigt :(

Hursomhelst prydnadskuddar och poesi är det som sammanfattar HM Home denna höst och jag kan inte göra annat än att rida på inredningsvågen hela vägen till myshörnan i soffan.

Vad gillar ni HMs nya poetiska inredningstrend ?

Ha en höstmysig dag :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

8 Comments

 1. Men oj oj oj, vill haaaaaaaa!
  Har totalt fastnat för illa, dimmiga härliga toner som mjukar upp:)
  Tack för all härlig inspo!
  Kram Anna

 2. Some lovely ideas to create a warm look as the season changes. The purple and gold cushion is gorgeous.

 3. Oj så mycket fint, jag får nog allt klicka in på H&M och kolla lite bland sakerna och vem vet kanske något får flytta hem till mig.
  Kram Linda

 4. H&M Home har så himla mycket fint. Jag vill ha alla kuddar haha.

  sv: Tack så jättemycket! Jag saknar sommaren liiite, speciellt när jag tittar på bilder från alla fina sommarkvällar, men mest ser jag fram emot hösten som jag ju tycker är den bästa och mysigaste årstiden :)

 5. sv: Blev en för alldeles tidigt höst på Gotland också. Kommer sakna sommaren.
  Så fint och romantiskt också! Älskar det lila. Särskilt den sista bilden gillar jag och jag skulle inte säga nej till såna gardiner.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.