Guest post: Honda – bilinredning och säkerhet

honda interior 1

Honda har alltid försökt sträva efter samma koncept när det gäller inredningen i deras bilar. Maximalt utrymme för föraren och passagerna för att göra det så bekvämt som möjligtmedans de har försökt minska storleken och platsen för bilens mekaniska komponenter, vilket innebär alla knappar och skärmar. På de senaste modellerna har Honda satsat på en lyxig inredning. Man kan beställa de flesta Honda bilar med lädersäten och metaliska komponenter som ger bilen en känsla av elegans och lyx.

honda interior 2

På Honda Civic så har man arbetat in knappar för stereon på ratten så att föraren kan enkelt och smidigt höja och sänka volymen eller byta låt utan att behöva flytta blicken från vägen. I ratten finns även blue tooth installerat så man kan enkelt svara i telefon och prata och fortfarande ha båda händerna på ratten. Detta är åtänken med designen för att göra bilen så säker som möjligt.

På instrumentbrädan hittar man en digital fartmätare för att kunna vara mer exakt med sin körning och alltid kunna ha koll på exakt hur snabbt man kör. Till vänster om ratten finns en grön knapp. Om man trycker på knappen så börjar bilen drivas på ett mer miljövänligt och bränslesnålare sätt. Det är stor grön knapp som är lätt att se så Honda vill verkligen framhäva att det ligger mycket miljötank bakom varje funktion och bil.

Nu erbjuds nästan alla Hondas bilar som hybridbilar så denna knapp finns i många av deras olika modeller. Inredningen i bilen har säkerhet för passagerarna och stilren elegans i åtanke och detta gäller alla Honda bilar och kommer gälla i en lång tid framöver. Honda Civic test för säkerhet visar att denna bil är en av de säkraste på marknaden.

honda interior 3

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

  1. Anita Rivera Reply

    WOW! You find some extremely beautiful photos my dear! Happy Sunday, Anita

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.