fbpx

Inredning och säkerhet

Guest post: Honda – bilinredning och säkerhet

honda interior 1

Honda har alltid försökt sträva efter samma koncept när det gäller inredningen i deras bilar. Maximalt utrymme för föraren och passagerna för att göra det så bekvämt som möjligtmedans de har försökt minska storleken och platsen för bilens mekaniska komponenter, vilket innebär alla knappar och skärmar. På de senaste modellerna har Honda satsat på en lyxig inredning. Man kan beställa de flesta Honda bilar med lädersäten och metaliska komponenter som ger bilen en känsla av elegans och lyx.

På Honda Civic så har man arbetat in knappar för stereon på ratten så att föraren kan enkelt och smidigt höja och sänka volymen eller byta låt utan att behöva flytta blicken från vägen. I ratten finns även blue tooth installerat så man kan enkelt svara i telefon och prata och fortfarande ha båda händerna på ratten. Detta är åtänken med designen för att göra bilen så säker som möjligt.

På instrumentbrädan hittar man en digital fartmätare för att kunna vara mer exakt med sin körning och alltid kunna ha koll på exakt hur snabbt man kör. Till vänster om ratten finns en grön knapp. Om man trycker på knappen så börjar bilen drivas på ett mer miljövänligt och bränslesnålare sätt. Det är stor grön knapp som är lätt att se så Honda vill verkligen framhäva att det ligger mycket miljötank bakom varje funktion och bil.

Nu erbjuds nästan alla Hondas bilar som hybridbilar så denna knapp finns i många av deras olika modeller. Inredningen i bilen har säkerhet för passagerarna och stilren elegans i åtanke och detta gäller alla Honda bilar och kommer gälla i en lång tid framöver. Honda Civic test för säkerhet visar att denna bil är en av de säkraste på marknaden.

honda interior 3

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis