fbpx

Grön inredning – på tapeten i år

Nu är det hög tid för lite trendtips inför detta årets inrednings trend. Den färg som har skjutit i höjden rejält på inrednings himlen är ett otippat kort nämligen färgen grönt.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-känslan

Frågan om inredning i grönt är var mans karamell kvarstår, men en sak är säker att grön inredning  är nu lika het som julgranen på julafton :)

Inredning inspiration

inredning sovrum

Grön inredning i sovrummet har en lugnande och jordande verkan på själen enligt Feng Shui.

KÖPTIPS: Ursnygga billiga sängkläder hittar ni att köpa HÄR

Bilderna på grön inredning ovan kommer från Hm home och som vanligt träffar trendsäkra Hm rätt i inredningshjärtat. Jag som aldrig gillat grönt hemma kan nu till och med tänka mig inreda grönt men bara the Hm styled way

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

inredning inspiartion

Mintgrönt eller mossgrönt är frågan. I vår får iaf. pastellrosa stark konkurrent av Mr grönt är galant :)

vardagsrum

Inredning inspiration:

Vill man inte gå hela vägen med massor av mörkgröna inredningsdetaljer. Då kan bara några enstaka ljusgröna grejer, som i detta fall växter och kuddmönster göra susen.

Inredningstips: cerise och ljust grönt funkar jättebra tillsammans och det ger en vårfräsch känsla i soffan.

inredningstips

grönt+guld= sant

inredning balkong

Köp grön inredning billigt

 

KÖPTIPS: Kuddar ovan samt massor av annan grön inredning hittar ni HÄR

Inredning inspiration – grön

Varför är grön inredning rätt just nu ? kan det ha med vårt växande miljö och ekologiska tänkande ? Att vi vänder oss till vår trygga moder natur och vill dra med skogen in i vardagsrummet. Eller är det bara en av otaliga modefärger som passerar revy bara för att ? en sak är iaf. säker och det är att grönt ger känslan av lugn, fräschör och vårkänslor som spritter i hela kroppen.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Grön inredning enligt Feng shui:

Grönt är så klart naturens och växtlighetens färg. Den har lugnande och rogivande egenskaper och vill du känna dig trygg, omhuldad och jordad då ska du omge dig med grönt. Grönt är också en läkande färg som stimulerar hälsan. Grönt har även blivit en symbolfärg för rikedom och välstånd. Så använd gärna grönt i rum där du vill stärka känslan av framtida framgång. Grönt passar dock inte i rum där du vill vara riktigt aktiv.

Själv är jag en rosa tjej och skulle inte ha grönt på hemmaplan. Men jag kan ändå tycka att grön inrednings inspiration som den ovan är väldigt fint. Det är härligt med alla nya trender som ett nytt år bär med sig är det inte :)

Nu vill jag höra från er är gräs-grönt rätt i rummet eller bara onaturligt gräsligt ?

Ha en kanondag :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis