fbpx

Inredning inspiration: liten lya i Chicago

Äntligen dags för ett hem att visa upp som inspirerar till max. Veckans utvalda inredning inspiration och dekor crush är från ett makalöst väl inrett litet hem i Chicago.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

För alla er som bor litet men drömmer stort är detta ett hem väl värt att kopiera stilen rakt av ….enjoy :)

Inredning inspiration

inredning inspiration tips

Använd små möbler och glasbord till soffan. Glas är genomskinligt så det suger inte något ljus från rummet. Även speglar förstorar så en spegel ovanför spisen tex. är perfekt för litet boende.

inredning inspiration

Inredningstips nummer UNO när man bor litet är inred LJUST. Det har sagts många gånger men det stämmer då det förstorar och lurar ögat så att säga.

Inredningstips 2 är lägg alltid till ett urgulligt husdjur i dekoren :)

inredning tips

Hemmakontor och vardagsrum i ett. I och med att hon använt vit kontorsutrustning smälter den fint in i den vanliga miljön. Många saker på liten yta men välplanerat till max.

Heta nyheter

hemmakontor

Ägarinnan till denna underbara lilla lägenhet i Chicago driver en populär hemsida precis som mig. Vi har därmed tre saker gemensamt It nördar, öga för sköna ting OCH litet boende :)

inredning

Fejköppen spis skänker lyx och flärd även till det lilla boendet. Jag har köpt en själv och det var mitt absolut bästa inredningsköp OCH värmer gör den med :)

inredningstips

Smart förvaring när man bor litet är möbler med hjul som lätt går att rulla undan. Små smidiga vägghyllor gör även att rummet ser större ut än om man slänger in bokhyllan Billi & Co.

inredningsblogg

Detaljer, detaljer, detaljer :)

inredning badrum

Har man fönsterbräda i det lilla badrummet är denna perfekt för förvaring. Snyggt blir det också med vackra make up detaljer och lite blommor.

inreda litet rum

Inredningstips: När man bor litet är det allra bästa tipset att även använda små nätta möbler. Slagbord och smala bord som på bilden här är perfekta då de passar i små hörn som annars hade gapat tomma och tråkiga.

OCH som ni ser har hon använt en spegel då den förstorar och lyser upp den annars mörka väggen.

inredning detaljer

En tavelvägg i sovrummet att drömma om :)

inredning sovrum

Inredning inspiration

Ägarinnan till denna makalöst smart inredda lägenhet har verkligen samma smak som mig. En classy lägenhet där ytan ligger på endast lite över 60 kvm. Ett eget rum som kontor fanns inte på kartan så hon fick göra vardagsrum och kontor i ett. Det har lyckats utan att se ut som ett kontorslandskap.

Det är det som är knepet när man bor litet, att planera och tänka efter innan man inreder. Ofta är det små detaljer som kan göra att lägenheten genast ser större och luftigare ut. Som ni ser har bara ljusa nyanser på väggar och dekor använts. Det gör att allt ser större ut direkt. Men det många Svenskar tror är att det MÅSTE vara vitt för att förstora. Ta en titt ovan och inse att så inte är fallet, många nyanser förstorar bara de är ljusa nog.

Veckans inredning inspiration och dekor crush får elva av tio för mer inredningsvist än så här blir det bara inte :)

Ha en inspirerande helg :)

LOVE M

REA fynd SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis