Inreda med runda speglar som de på instagram

Inreda med runda speglar som de på Instagram

(Innehåller adslänkar)

Något som inte tappar popularitet är att inreda med runda speglar. Trenden med runda speglar började synas på instagram runt 2017-18. Sedan dess har denna runda spegel trend bara ökat och ökat för varje år. Just nu ser vi runda speglar modell större, med lyxig träram runt. För några år sedan såg vi mer bara runda speglar mindre med mässing ram, eller utan ram helt. Men sedan trä trenden svept över Sverige som Corona, så har även speglarna börjat synas i trä. Det var även Instagram hemmen som har satt runda spegel trenden på tapeten. Utan dem är det tveksam om denna spegeltrend blivit så stor som den nu är. Visste ni att inreda med speglar kan även förstora ert hem?

LÄS MER: Så inreder ni med mattor som de kända hemmen på Instagram

Detta hyllar vi genom att här visa hur de kända Instagram hemmen kan inreda med runda speglar och få det se sådär lyxigt ut.

Inreda med speglar i vardagsrum

Från @Designguro

Ovan ser vi det senaste Veckans Instagram hem som jag intervjuat här på Inredningsvis. Visst är det snyggt med trämöbler ihop med spegeln som reflekterar ljuset.

 

@Villanielsen

@Carolinejansson85

Ovan ser vi hur man kan förstora ett litet vardagsrum genom att inreda med speglar.

HÅRDA HÅLLBARA JULKLAPPAR

Foto @home_liha

@Interiorbysassa

Att både inreda i ljusa färger och speglar som ovan är det allra bästa för att förstora ett litet rum.

Ni hittar speglar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Inreda med runda speglar i hallen

Foto @Interiorbyfrida

Spegel ovan finns HÄR

Ursnygg svart spegel ovan finns HÄR

Foto @Styleby-Isaolsen

Spegel ovan finns att köpa HÄR

Inte helt rund men ack så snygg! Så vi var bara tvungna ta med denna trend spegel i hallen hos @Styleby-Isaolsen

Inreda med runda speglar – matplatsen

Foto @home_liha

Jag utnämner tjejen bakom kontot @home_liha till rund spegel drottningen. Då ingen på Instagram kan inreda så snyggt med runda speglar som hon. Kolla in min Instagram intervju med henne också HÄR

Foto @Carolineinterior

Se så fint den svarta runda spegeln matchar det svarta bordet! Allt inom inredning handlar om att binda samman all inredning, så den håller en röd tråd igenom hela hemmet.

Runda speglar i trä och natur

Ni hittar speglar ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Runda speglar behöver nödvändigtvis inte vara släta. Nej de kan ha struktur, form och mönster som dessa skönheter ovan. Dessa speglar passar bra till naturtrenden och den bohemiska inredningsstilen som blivit så poppis.

Ni hittar stor rund trä spegel HÄR

Rund sminkspegel

Foto @home_liha

Här har @home_liha inrett en lyxig liten makeup hörna med en rund sminkspegel, Snyggt!

Speglar är inte bara för att titta hur man ser ut, nej de är numer som konst hemma. Vissa använder tom. speglar istället för tavlor, så långt har spegel mania gått. Här får ni några populära sätt att inreda med runda speglar hemma.

4 sätt att inreda med speglar hemma

1. Speglar får ditt hem att se större ut.

En spegel kan vara ett litet hems bästa vän, speciellt på 40 kvm yta. Rätt placerade speglar i ett litet rum, kan lura hjärnan att tro att ett rum är större än det är – perfekt för alla oss med stor smak men med en liten budget.

2. Mixa konst eller ersätt den med speglar

Alla vill ha nåt på väggen hemma, men måste det vara tavlor? Nej testa inreda med olika storlekar på runda speglar ihop. Sätt upp en större spegel över öppna spisen eller över soffan. Testa er fram och varför inte mixa några mindre speglar med några snygga konstverk?

3. Byt ut TV:n till en spegel & flytta fokuset i rummet

En TV eller tavla är inte det enda föremålet att hänga ovanför eldstaden. Låt istället en snygg spegel sitta där som ett eget konstverk och reflektera det övriga rummets inredning.

4. Omge en spegel med gröna växter.

Du kanske inte antar att speglar och växter går hand i hand, men det kan funka riktigt bra ihop. Att försköna en spegel med slingrande vinrankor eller hängväxter och omge den med grönt är väl värt att testa.

HÅRDA & MJUKA JULKLAPPAR

Boss the scent pure accord
Åhlens
1 150
Fårskinnstofflor osby
440550
Gardin sand hemtex
Hemtex
249,90
Egyptisk bomull satin blå hemtex
Hemtex
659,941 099,90
Överkast vit hemtex
Hemtex
999,90699,93

 

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024