Inreda med mattor lyxigt som de kända Instagramhemmen

(Innehåller ellos Royaldesign och Jotex annonslänkar)

All börjar från golvet brukar jag säga när det kommer till att inreda. Är det ett fult golv eller en missanpassad matta som grund i rummet, ja då blir allt platt fall. Var därför extra noga vad ni väljer för matta så att den synkar fint med resten av rummet. Några som kan det där med att inreda trendigt och snyggt är ju Instagramhemmen.

LÄS MER: Heta Inredningstrender 2019 – så här ska ni inreda i år

Idag tipsar jag om hur ni kan inreda med mattor som de populära Instagramhem har som jag har haft med här på bloggen.

Inreda med mattor

Foto: @deco.by.deco

Hemma hos @deco.by.deco är det class all the way som gäller. Så här vackert kan det bli med en ljus matta i ett vardagsrum fyllt med klassiska lyxiga möbler. Hade man här valt en mörk mönstrad matta hade rummet känts rörigt och mer gammaldags. Allt handlar om att balansera mattan rätt med resten av dekoren.

Vita och beige mattor

Lyxiga beige och vita mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Foto: @teresiasiyan

Så här stilrent som hos @teresiasiyan kan det bli i ert vardagsrum hemma med en grå matta. Var dock noga med att lyfta rummet med andra färgade detaljer så inte allt blir grått för då blir resultatet deppigt.

Grå mattor

Grå mattor ovan hittar ni 1 HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Foto @sabina.ryden se så fint Sabina inrett sitt vardagsrum med rosa matta

Visst blir man glad av Sabinas rosa hem? Jag älskar rosa det är nåt med denna glada färg som bara lyfter mitt humör och det behövs ju under vinterhalvåret i Sverige :)

Rosa mattor

Rosa mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Hemma hos @charnelia80 regerar rutmattorna och se så fint hon balanserat inredningen ihop med mattornas mönster.

Rutmattor

Rutmattor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Rutmattorna fick sitt stora genomslag på Instagram kan man lätt säga. Otaliga hem har vi sett med dessa  vit/svart rutiga mattor på golven. Jag rekommenderar att matcha dessa mattor med stilrena och något färgade detaljer i övrigt i rummet. Har man sådant mönster på mattan kan fler mönster i rummet annars bli ”to ”much”

Snyggt att matcha med mattorna

1 Sängpall med rabatt finns HÄR 2. Sammetsgardiner HÄR 3. Spegel HÄR4. Marmorbord HÄR 5. Kuddar HÄR HÄR och HÄR 6. Lampa HÄR 7. Grå stor sittpuff HÄR och HÄR

Mönstrade mattor

Mönstrade mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Jag slänger i några snygga nyheter på den mönstrade mattfronten också. Kolla in leopardmattan från Jotex nyheter den är ju bara grymt snygg.

Visst är de bra på att inreda med mattor Instagramhemmen? Själv gillar jag ljusa mattor då det förstorar rummet och ger en fräsch lätt känsla. Det som är så bra med mattor och textilier är ju att de går att byta ut ofta utan problem.

Utöver mattor så är jag nu på väg hem från två veckor i rena paradiset i Alicante och Ibiza. Jag känner mig nästan gråtfärdig måste jag medge då jag inte vill hem till mörker och kyla:( Men jag har bestämt att åka tillbaka till min sagoö Ibiza i sommar och då jäklar blir det röja av det kan jag lova. Livet ska levas fritt och dansandes i ljuset inte i stress och mörker :)

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR  9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR 19. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cecilia
    onsdag, februari 13, 2019 at 15:57

    Vet du någon liknande matta som inte kostar flera 1000?😅 (dom grå)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.