Picture above:©Posterlounge

Få saker kan förändra ett hem som att byta tavlor på väggarna. Ett rum kan gå få trista tråkiga väggar till spännande och färgglatt på 0-tid med rätt val av posters. Något tråkigt däremot, är att så många kopierar varandras tavelmotiv, speciellt på Instagram. Jag har själv aldrig förstått vitsen med att ha samma tavlor på väggarna som alla andra. Jag gillar istället att ha unika personligt valda motiv.

Idag tipsar jag om en poster butik online vid namn Posterlounge som har garanterat unika motiv som inte ses i var mans hem. Samt ni får inspiration hur ni enkelt kan inreda med posters rum för rum. Såklart kan ni även köpa posters online från Posterlounge som jag tipsar om längre ner.

Inred med posters i vardagsrummet

I vardagsrummet kan det lätt bli tomma stora trista väggar. Då kan det passa super bra med en sk. tavelvägg. Köp posters i olika storlekar och rama in dem. Arrangera sedan tavlorna till en snygg tavelvägg. Det kan vara lite kruxigt få till motiven så de matchar och få till tavelväggen. Det finns då massa tips online hur ni enkelt får till en snygg tavelvägg.

Har ni en öppen spis? Då kan det vara snyggt att ha en enda stor inramad poster ovanför spisen. Välj ett motiv som matchar övrig inredning och ger harmoni i rummet. Coola quotes kan vara kul att ha som motiv, det hade jag själv ett tag ovanför min öppna spis.

Picture: ©Posterlounge

Posters i sovrummet

Ett tips är att inte ha för skrikiga färger och mönster i motiven när det kommer till tavlor i sovrum. Välj istället harmoniska tavelmotiv och neutrala färger. Detta ger sovrummet en lugn och avslappnande känsla, vilket är viktigt för en god natt sömn. Ovanför sänggaveln kan det vara snyggt att placera 2-3 mindre inramade posters i matchande vilsamt motiv.

Picture: ©Posterlounge

inred med Posters i köket

I köket passar det bra med posters som har anknytning till mat, vin och recept. Varför inte varva några sköna mat och dryckcitat med bilder på mat och frukt. Även motiv med vinlandskap och kaffe passar bra i kök.

Söta motiv i barnrummet

Att inreda med posters i barnrummet är en jättebra idé. Här kan ni välja söta motiv på djur, sagor och bokstäver. Varför inte välja lärorika motiv, då kan barnen lära sig nåt varje gång de betraktar tavlorna. Rama in barnposters med vita eller silverfärgade ramar, det ger barnrummet den rätta sockersöta känslan.

Picture:©Posterlounge

Posters i badrummet – går det?

Jo då det går! Kanske inte om ni har helkaklat badrumsväggar. Men om ni har nån vanlig målad vägg i badrummet, så går det ypperligt att ha några inramade posters där. Spreja gärna posters med fuktavvisande skyddande spray innan ni ramar in era posters.

Picture:©Posterlounge

Alla snygga posters ovan kommer från butiken Posterlounge.se Denna butik har ett stort sortiment av posters online för alla smaker och rum. De har posters, målningar, fotografier och illustrationer från konstnärer i hela världen. Det jag gillar med Posterlounge är att de har unika och personliga motiv i jämförelse med övriga tavel aktörer online. Man kan hitta mönster och uttryck där som man inte ser i varenda hem på Instagram. Som jag sa i början är det så mycket finare och mer personligt med unika väggar, som inte kopierats av hundra andra.

Håll väggarna personliga!

/Maria

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.