Indisk inredning har alltid tilltalat mig otroligt mycket. Det är något mystiskt och mysigt med indisk inredning speciellt under den mörka årstiden. Lite som en varm ombonad farmor famn.

Indisk inredning

indisk inredning

 

prydnadskuddar (1)

Vackra Indiska kuddfodral kryddar en trist soffa och ger en smak av fjärran östern :)

prydnadskuddar (4)

dofljus

Underbart vackra lyktor hittar ni hos zappna.se – veckans webshop på inredningsvis.

inredningstips

prydnadskuddar (3)

prydnadskuddar (2)
A perfect mix of modern and Indian interior.

 Indisk inredning

Jag har alltid haft en stor passion för allt som har en doft av Indiskt. Vare sig det gäller mat, livsfilosofin Ayurveda eller Indisk inredning så tilltalar mig allt med indisk influens. Kanske för att vi i kalla mörka Sverige behöver mycket mer av kryddor, färg och livsglädje. När det kommer till indisk inredning är framför allt tygerna i färgat siden min absoluta favorit.

Zappna.se är en härlig webshop som specialiserat sig på just indisk dekor. Zappna importerar och säljer inredning och accessoarer direkt från Indien. I produktsortimentet ingår härliga färgstarka kuddfodral, lyktor, väskor, accessoarer mm. Varorna är handplockade personligen av ägaren Parminder Virdi som själv är indisk. Zappnas målsättning är att importera varor från lokala hantverkare. Det gör att deras sortiment blir personligt, genuint och unikt både för kund och säljare.

Zappna har just nu REA på läckra indiska lyktor i olika färger så besök deras hemsida och skynda fynda :)

Ha en kanonhelg, sötnosar!

NAMASTE  M

zappna

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

24 Comments

 1. Älskar den stilen, även om jag inte har det riktigt så själv! Superfint. Understa bilden ser ut att komma från min kompis, var är den ifrån?
  Kram från Frankrike

 2. Hi Maria! Love everything about India too, that why I like your choice today!:) I didnt know the site, got cool things!! Kisses and hugs my dear, happy weekend!:*

 3. Tack för inspirationen! Håller på och ska indreda ett rum i källaren till filmrum som jag tänkt ska få en indisk touch:)
  Kram

 4. I love Indian style. I met my American husband while we were both in India on business. It holds a very special place in my heart.
  Connie*

 5. Hej Maria! super trevlig inspiration! Det är så underbart att se inspiration från fjärran nejder! trevlig butik tips skulle jag även kontrollera butiken ut :-) Ha en bra helg, kram och namaste :-)

 6. So Inspiring! I always admired India culture too and I’ completely hopeless with the fabrics… so many joy and positivity they transpire… and the lanters :)
  Happy Weekend, Sweet Girl!
  Teresa (going to check the suggested site. Thanks!)

 7. Hej Maria! Vilken härlig blogg du har!!! Precis i min smak och massor med inspiration. Han nu en härlig lördag!
  Kram Rebecca

 8. Your blog is beautiful! I somehow landed on the other blog first which seems more personal. We are moving to Mumbai, India, this summer. Your post inspired me. :)

 9. Jattefint! Alskar indisk inspiration och saknar Indiska (affaren). Det finns dock mycket fint indiskt har i Dubai ocksa och visst muntrar de underbara fargerna upp!!
  Kram!

 10. Superfin inspiration!
  Du är så duktig på att hitta inspiration som gör att man blir intresserad av att läsa vidare

  Kram
  Stoffe

 11. Jag har samarbete med ägaren till shoppen. Just nu har jag tyvärr inga av deras produkter, men det kommer förhoppningsvis.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.