fbpx

Indisk inredning från Zappna

Indisk inredning har alltid tilltalat mig otroligt mycket. Det är något mystiskt och mysigt med indisk inredning speciellt under den mörka årstiden. Lite som en varm ombonad farmor famn.

Indisk inredning

indisk inredning

 

prydnadskuddar (1)

Vackra Indiska kuddfodral kryddar en trist soffa och ger en smak av fjärran östern :)

prydnadskuddar (4)

dofljus

Underbart vackra lyktor hittar ni hos zappna.se – veckans webshop på inredningsvis.

inredningstips

prydnadskuddar (3)

prydnadskuddar (2)

A perfect mix of modern and Indian interior.

 Indisk inredning

Jag har alltid haft en stor passion för allt som har en doft av Indiskt. Vare sig det gäller mat, livsfilosofin Ayurveda eller Indisk inredning så tilltalar mig allt med indisk influens. Kanske för att vi i kalla mörka Sverige behöver mycket mer av kryddor, färg och livsglädje. När det kommer till indisk inredning är framför allt tygerna i färgat siden min absoluta favorit.

Zappna.se är en härlig webshop som specialiserat sig på just indisk dekor. Zappna importerar och säljer inredning och accessoarer direkt från Indien. I produktsortimentet ingår härliga färgstarka kuddfodral, lyktor, väskor, accessoarer mm. Varorna är handplockade personligen av ägaren Parminder Virdi som själv är indisk. Zappnas målsättning är att importera varor från lokala hantverkare. Det gör att deras sortiment blir personligt, genuint och unikt både för kund och säljare.

Zappna har just nu REA på läckra indiska lyktor i olika färger så besök deras hemsida och skynda fynda :)

Ha en kanonhelg, sötnosar!

NAMASTE  M

zappna

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis