fbpx

In med julpynt och ut med sommarprylar!

Nu är det dags att rensa ut sommaren och höstens alla prylar för att göra plats åt den ljuvliga julen.

I våras tipsade jag om ett coolt företag som heter Pick up Storage. Som namnet antyder är det en förråd on demand tjänst som erbjuder hämtning och lämning av bohag. Men även enstaka prylar som sportutrustning, utemöbler, sommardäck och mycket mera. Dom är verksamma i Stockholm, Uppsala och Enköping och huserar i Sveriges modernaste förrådslokaler. Ringer du dem så kommer deras rosa lastbilar och plockar upp alla dina saker hemma hos dig. Med deras lastbilslösning får du bokstavligt talat ditt förråd hemleverat. Som ett Self Storage levererat till din dörr. Det är prisvänligt, smidigt och lättillgängligt.

Nu vill jag passa på att tipsa om deras BLACK FRIDAY erbjudande. Är du läsare hos inredningsvis och uppger det vi bokningen erbjuder de ytterligare mina läsare 10 % rabatt på hämtservicen utöver Black friday erbjudandet 50 % rabatt på hyran fram till tjugondag Knut ( när julen dansas ut ). Samla ihop dina prylar och skicka dem till Sveriges modernaste förrådsanläggning. Boka nu och få dina saker hämtade när du vill!

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis