In med julpynt och ut med sommarprylar!

In med julpynt och ut med sommarprylar!

Nu är det dags att rensa ut sommaren och höstens alla prylar för att göra plats åt den ljuvliga julen.

I våras tipsade jag om ett coolt företag som heter Pick up Storage. Som namnet antyder är det en förråd on demand tjänst som erbjuder hämtning och lämning av bohag. Men även enstaka prylar som sportutrustning, utemöbler, sommardäck och mycket mera. Dom är verksamma i Stockholm, Uppsala och Enköping och huserar i Sveriges modernaste förrådslokaler. Ringer du dem så kommer deras rosa lastbilar och plockar upp alla dina saker hemma hos dig. Med deras lastbilslösning får du bokstavligt talat ditt förråd hemleverat. Som ett Self Storage levererat till din dörr. Det är prisvänligt, smidigt och lättillgängligt.

Nu vill jag passa på att tipsa om deras BLACK FRIDAY erbjudande. Är du läsare hos inredningsvis och uppger det vi bokningen erbjuder de ytterligare mina läsare 10 % rabatt på hämtservicen utöver Black friday erbjudandet 50 % rabatt på hyran fram till tjugondag Knut ( när julen dansas ut ). Samla ihop dina prylar och skicka dem till Sveriges modernaste förrådsanläggning. Boka nu och få dina saker hämtade när du vill!

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024