Ikea special -13 bästa IKEA sängar nånsin

Det har tillverkats otaliga IKEA sängar genom åren, men inte alla är lika bra. En sängram måste fungera som en solid, hållbar plattform som kommer att stödja din säng och madrass. En bra sängram och madrass är utan tvekan en av de viktigaste aspekterna för att säkerställa ordentlig komfort och vila. Och om du har ryggproblem eller något medicinskt tillstånd, är allt du behöver att köpa ett perfekt sängset för att säga adjö till dina ryggproblem.

Att hitta den perfekta balansen mellan elegans, komfort och kostnadsvänlighet är avgörande enbart av denna anledning. Vem vill ha en säng som ser snygg ut men som ger dem huvudvärk varje gång de går upp ur den i ottan? Det är därför vi har letat igenom IKEAs största möbelvaruhus – efter de bästa sovrumsmöblerna för huvudrum, gästrum och till och med barnrum. Ta en titt på våra bästa IKEA-sängar just nu.

LÄS MER: 12 BÄSTA IKEA SOFFOR GENOM TIDERNA

Vår guide för bästa sängramar samlar våra val för de mest avkopplande designledda sängarna på marknaden just nu, men det råder ingen tvekan om att IKEA har ett fantastiskt urval av egna budgetalternativ, inklusive utfällbara gästsängar som är utmärkta som extra rum eller hemmakontor som fungerar som gästutrymmen. Låt oss här utforska några av de bästa IKEA sängmodellerna för dig.

1. NORDLI Säng med förvaring

Detta är en högt rankad ram med förvaring under sängen som kostar mindre än 5000 kr. Den är väldigt prisvärd samtidigt som den håller diverse saker sorterade och tillgängliga under din säng. Om du har ont om utrymme kan den här sängens stora förvaringsutrymme vara ett utmärkt val. Den kommer också i vit eller svart färg.

2. Songesand Sängstomme

Det är en traditionell sängram med en utsökt design. Sängramen kommer att hålla länge om högkvalitativa material används. Du kan också helt matcha utseendet genom att använda ytterligare varor från SONGESAND-kollektionen. Det är också möjligt att installera SONGESAND sängförvaringslådor som listas nedan.

I allmänhet är denna vitfärgade sängram idealisk för att förvara extra täcken och kuddar. Dessutom kan du enkelt dammsuga bakom sängramen för att hålla området rent. Madrasser i olika tjocklekar kan användas med de justerbara sängarna.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

3. MALM Sängstomme

Detta är ett fantastiskt val att överväga om du vill behålla din budget för en ram i full storlek runt 500 $. IKEA Malm-produkten med justerbar höjd är billig, hållbar och funktionell. Om du funderar på att skaffa en själv är det en bra idé att veta vad du ger dig in på. Det är ett nöje att presentera dig för denna produkt och erbjuda dig den information du behöver för att fatta ett välgrundat köpbeslut. Scrolla loss samtidigt som du håller ögonen fästa på den här sidan. Allt du någonsin velat veta om denna unika sängram kommer att avslöjas.

4. HEMNES Dagbäddsram

IKEA är välkänt för sina billiga möbler som är lätta att montera. Hemnes dagbädd har en enkelsäng, en soffa och förvaring i en enda möbel. Du kan också skjuta ut botten för en dubbelbred sovhytt. De tre lådorna under sängen ger bekväm åtkomst till förvarade tillhörigheter, och den grundläggande tresidiga formen gör det enkelt att sitta eller sova på denna möbel. Dagbädden är konstruerad av massivt trä och spånskiva och har en skummadrass att sitta på. Denna dagbädd är populär bland konsumenter eftersom den finns i en mängd olika färger. Men flera användare som ville använda dubbelsängens skjutbara alternativ stötte på hållbarhetsproblem.

5. IKEA Tarva Sängstomme

Denna Tarva-sängram från IKEA, tillverkad av massivt trä, har en mycket lång livslängd. Vaxning, oljning, betsning eller lackering av en obehandlad massiv träyta ökar dess hållbarhet. Det blir mycket lättare för dig att ta hand om möblerna utan någons hjälp. Den levereras med limmad staplad lamell. Dessa lameller anpassar sig till din vikt korrekt och ökar madrassens flexibilitet.

6. TOMREFJORD

IKEA är välkänt för att alltid ligga ett steg före med ny design. Sängen Tomrefjord är ett utmärkt exempel på modern design kombinerat med ypperlig komfort. En snygg stilren säng som passar i de flesta sovrum oavsett övrig dekor.

7. Delaktig

Detta är en utmärkt ram för ditt rum om du vill ha en riktigt enkel och modern design. Det är riktigt lågt till marken, så det finns inget rum under sängen. Om du bara köper ramen utan sänggavel eller sidobord är den nästan identisk med en vanlig sängram, förutom att den är gjord av aluminium snarare än stål.

8. SMÅSTAD Loftsäng

Loftsängen finns i twin size och är 70″ hög med metallram. Sängen fungerar både som loftsäng och plattformssäng. Den gör om en låg säng till en loftsäng för äldre barn genom att vända den upp och ner. Den är gjord av massiv furu med utsmyckningar i fiberskiva.

Denna loftsäng är idealisk för att göra om ditt barns sovrum till ett trevligt arbetsrum. SMÅSTAD-designen inkluderar ett skrivbord som får plats under sängen samt en serie lådor för förvaring av allt från kläder till DVD-skivor till konstmaterial.

9. SAGSTUA Sängstomme

Den populära SAGUSTA IKEA sängramen kommer att erbjuda en behaglig men ändå edgy touch till ditt sovrum. Den traditionella ramen med sina mässingsdekorationer gör att denna billiga sängram framstår som ganska kostsam. Klä upp den här sängen med ett mönstrat täcke i färgglada färger och kuddar.

10. SVÄRTA Loftsängstomme

SVÄRTA Loftsängsram är den andra loftsängen på vår lista, och det är en av få produkter som erbjuder både form och funktion. Dess härliga form och eleganta, strömlinjeformade profil gör den otroligt tilltalande oavsett rummets stil eller inredning, eftersom den smälter in perfekt. När det gäller användbarhet har sängen inte bara ett sovutrymme som kan rymma en dubbel eller enkel madrass, utan den innehåller också ett starkt skrivbord för att arbeta! Om du bor i en studiolägenhet är den här sängen perfekt för dig. Sängen ger redan ett plugg-/arbetsutrymme, och dess stålkonstruktion är rejäl och robust, så det finns inget annat du kan begära i en sovrumsmöbel.

11. IKEA STORÅ Loftsäng

Om ditt rum har högt i tak men begränsad golvyta är STORA Loftsängstomme ett utmärkt val eftersom den låter dig göra det bästa av det du har. Sängen är gjord av massivt, hållbart framställt furu och har en finish i en fantastisk svart ton. Ramen i industriell stil med en sidostege är designad för att rymma en typisk dubbel- eller fullstor madrass.

Det finns utrymme under den stora loftsängen som kan användas på en mängd olika sätt. Du kan göra det till en trevlig läshörna eller skapa en arbetsyta med ett skrivbord och en stol. Vad du än väljer är det uppenbart att en möbel kan vara så anpassningsbar och praktisk på samma gång.

12. IKEA Sängstomme i full storlek

Om du letar efter att köpa en stor sängram, leta inte längre. IKEA Sängram i full storlek med förvaring, Vit är en unik design som framgångsrikt uppfyller dina krav. En av de mest tilltalande aspekterna av denna sängram är dess mångsidighet och hållbarhet. Naturligtvis är den gjord av högkvalitativa material som håller länge. IKEAs sängram har fyra rymliga lådor för ytterligare förvaringsutrymme.

På samma sätt tillåter produktens justerbara sängkanter montering av madrasser av olika tjocklek. Dessutom är IKEA Sängram i full storlek med förvaring, Vit, mycket stark och fungerar bra för en enkelsäng. Äntligen, en fantastisk sak är både fantastisk och rimligt prissatt.

13.  FLEKKE Dagbädd

IKEA dagbäddar är enkla lösningar på ett vanligt problem: brist på sovutrymme. Det är osannolikt att de ger samma komfortnivå som vanliga sängar som en sovyta. Den här sängen är så anpassningsbar att du kan använda den som en soffa på dagen, sova på den på natten och till och med ändra den till en dubbelsäng när du behöver sova två personer. Flekke Dagbädd har en ram av äkta träfanér och ett ryggstöd med dubbla lådor. I priset ingår två madrasser, så du behöver inte leta runt efter den bästa.

IKEA möbler är tänkta att vara både ekonomiska och miljövänliga. Grundläggande forskning kommer att bidra till att garantera att den valda produkten fungerar i den miljö som är avsedd för den. Underlåtenhet att göra det kommer att resultera i en negativ kundupplevelse. Om du sparar ditt kvitto erbjuder IKEA ett års garanti på deras möbler. Placera det på ett säkert ställe ifall något händer och du behöver lämna tillbaka det.

 

I vår serie om IKEA möbler kommer vi gå igenom de bästa möblerna från varje serie. Missa inte mitt tidigare inlägg om bästa Ikea soffor genom tiderna. Och i kommande Ikea specialer och nästa ut är Ikea skrivbord, så stay tuned.

/Maria

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 510 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis