Ikea pax hack- 6 fantastiska förvandlingar

Ikea pax hack- 6 fantastiska förvandlingar

Är ni sugna på att göra ett Ikea pax hack? Då ska ni kolla vidare i detta inlägg, då vi hittat några av de bästa Ikea Pax hacks. Just Ikea Pax är en av de mest sålda möblerna på Ikea nånsin. Det är en ganska trist oanselig möbel från början, en vit trist garderob. Men det är även en garderob med stora hack DIY möjligheter. Så har ni en Ikea Pax garderob därhemma ni tröttnat på eller tom planerar att slänga. Vänta! För när ni ser vad ni kan göra med den gamla Ikea garderoben, då kommer ni häpna.

LÄS MER: Så lyx pimpar ni Ikea köket snabbt & enkelt

Här får ni 6 grymma youtubers Ikea hacks på Ikeas kändaste garderob Pax!

Ikea pax hack

Ni bara MÅSTE kolla in efter resultatet på detta rymma Ikea Pax hack!

Några idéer för Ikea Pax-hacks för garderober:

 • Bygg in Pax-garderoben: Detta hack innebär att fästa Pax-garderoben på väggen och trimma för att skapa ett inbyggt utseende.
 • Vänd dörrarna: Detta hack innebär att vända Pax-dörrarna upp och ner så att gångjärnen är på undersidan.
 • Anpassade paneler: Detta hack innebär att ersätta de standardmässiga Pax-dörrarna med anpassade paneler gjorda av trä, MDF eller andra material.
 • Lägg till lister: Detta hack innebär att lägga till lister i toppen, sidorna och botten av Pax-garderoben

Hur snyggt blev inte detta Ikea pax hack? med nya skåpsluckor i lyxig stil till de annars trista Ikea pax garderoberna.

Här ovan har de gjort ett DIY Ikea hack med snedtak. Man har skurit garderoben sneddad så att garderoben passar perfekt under snedtaket. Smart för alla som inte har förmånen att ha högt i tak.

För alla som har en trist hall och vill ha nåt annat än bara väggar. Här har man pimpat Ikea pax till en lyxig garderobslösning.

För alla er som bor på lift med snedtak är detta hacket en MUST WATCH!

FAQ

För att göra plats åt nya spännande nyheter utgår Pax garderob i färgen svartbrun under våren 2022 och ersätts med en mörkgrå variant under 2023. Ikea ar under pandemin haft vissa begränsningar i tillverkning och leveranser utav flertalet möbelserier, däribland Pax garderob i svartbrun.
Kan man sätta ben på PAX garderob?

Önskar du att Pax garderoben ska tå högre? Då kan du skruva dit ben på din nuvarande PAX och få en helt ny twist på gamla möbler. Du kan också sätta på nya handtag – ett enkelt och snabbt sätt att uppgradera en tråkig gammal möbel på.

Man vill ha ett säkert hem därför bör alla möbler förankras i vägen för att motverka tipprisk. Använd de medföljande tippskydden och följ monteringsanvisningen noga.

Slutsummering – Ikea pax hack

Som ni ser kan Ikea Pax vara allt annat än trist och tråkig. Och det krävs inte mycket pengar för att göra om garderoben till lyxig. Så ta nästa trista regn helg och gör om er gamla Ikea garderob vettja!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
5 999
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
3 499
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
4 199
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
2 249,10
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
6 299
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
3 419,103 799
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
7 799
Ikea sofföverdrag - pimpa ikea soffan ny
BEMZ
8 199

 

 

(Image credit in the top Chrislovesjulia.com )

 1. Tavlor gör verkligen så himla mycket, snyggt! :)

 2. Riktigt bra inredningstips och jag tror nog att de även faller in i årets trend!

 3. Fantastiska fotoväggar. Det här med massor med fotoramar och tavlor samlade på väggen verkar ju vara en trend som håller i sig. Kul läsning och inlägg :)

 4. I like ideas with tapetas!

 5. Hello María!!!:
  I am Juani López Jurado “Juanita Imagina”. Thank you for to visit my blog. I like very much your facebook and your blog. Every things is beautiful!!!!!!
  Bye!!!

 6. How I love that picture of the bedroom with that frame of Silence against the wall! It looks so inviting and warm and cozy… Want to snuggle up in that bed. :-)
  Have a great week Maria! Hug, Inge x

 7. Hi Maria, very nice and interesting tip. I like especially as in the last photo! Have a great week ahead dear, kisses! xoxo

 8. A picture on the wall makes an impact on the room. I love the toile dunjouy wallpapers on the frame and also quotesnonnthe wall are very inspiring. Have a fabulous week ahead.

 9. Så fina exempel du valt att visa. Väldigt inspirerande. Jag älskar tavelkollage, de blir som en fin tavla i sig och så kan man fylla ut en stor yta utan att behöva en stor dyr tavla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024