fbpx

Ikea Pax garderob – 6 lyxiga youtube hack

Är ni sugna på att göra ett Ikea pax garderob hack? Då ska ni kolla vidare i detta inlägg, då vi hittat några av de bästa Ikea Pax hacks. Just Ikea Pax är en av de mest sålda möblerna på Ikea nånsin. Det är en ganska trist oanselig möbel från början, en vit trist garderob. Men det är även en garderob med stora hack DIY möjligheter. Så har ni en Ikea Pax garderob därhemma ni tröttnat på eller tom planerar att slänga. Vänta! För när ni ser vad ni kan göra med den gamla Ikea garderoben, då kommer ni häpna.

LÄS MER: Så lyx pimpar ni Ikea köket snabbt & enkelt

Här får ni 6 grymma youtubers Ikea hacks på Ikeas kändaste garderob Pax!

Ikea Pax garderob

Ni bara MÅSTE kolla in efter resultatet på detta rymma Ikea Pax hack!

För alla er som bor på lift med snedtak är detta hacket en MUST WATCH!

FAQ – IKEA  Pax garderob

För att göra plats åt nya spännande nyheter utgår Pax garderob i färgen svartbrun under våren 2022 och ersätts med en mörkgrå variant under 2023. Ikea ar under pandemin haft vissa begränsningar i tillverkning och leveranser utav flertalet möbelserier, däribland Pax garderob i svartbrun.
Kan man sätta ben på PAX garderob?

Önskar du att Pax garderoben ska tå högre? Då kan du skruva dit ben på din nuvarande PAX och få en helt ny twist på gamla möbler. Du kan också sätta på nya handtag – ett enkelt och snabbt sätt att uppgradera en tråkig gammal möbel på.

Man vill ha ett säkert hem därför bör alla möbler förankras i vägen för att motverka tipprisk. Använd de medföljande tippskydden och följ monteringsanvisningen noga.

Slutsummering

Som ni ser kan Ikea Pax vara allt annat än trist och tråkig. Och det krävs inte mycket pengar för att göra om garderoben till lyxig. Så ta nästa trista regn helg och gör om er gamla Ikea garderob vettja!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

 

 

(Image credit in the top Chrislovesjulia.com )

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis