Top 7 mest populära ikea mattor nånsin

De flesta konsumenter tycker att IKEA är ett perfekt ställe att köpa mattor till ditt hus, pga dess prisvärdhet. IKEA mattor finns med olika mönster, storlekar och material som gör det lätt att hitta drömmattan. Vissa av mattorna är även värmeisolerade, vilket ger användaren en varm ombonad känsla. I motsats till vad de flesta tror är IKEA-mattor både prisvärda och attraktiva. De är prisvärda och av hög kvalitet på marknaden.

IKEA använder miljövänliga och giftfria tillverkningsmetoder, sålunda är mattorna giftfria och miljövänliga. Såvida de inte är mattor med hög lugg eller består av särskilt hållbara material, håller IKEA-mattor länge och går inte sönder snabbt, även när de dammsugs regelbundet.

Bra design behöver inte vara dyrt! IKEA-mattor är inte bara billiga, utan deras tillgänglighet och önskvärdhet placerar dem konsekvent i framkant, särskilt när det kommer till utrymmesrenoveringar. STOCKHOLM är den populäraste IKEA-mattan bland designbloggare. Vissa kanske till och med kallar denna matta för en designklassiker. Idag lyfter vi fram fyra av IKEAs multifunktionella mattor och ger förslag på hur du kan visa var och en av dem i ditt hus.

IKEA mattor – 7 populära modeller

STOCKHOLM

Som tidigare sagt är STOCKHOLM den inofficiella IKEA-mattan för designentusiaster. Den brutna randdesignen lägger till ytterligare en grad av intriger till den enkla svarta och vita randen. STOCKHOLMs mest anmärkningsvärda egenskap är dess anpassningsförmåga. Eftersom det är så enkelt och rent kan det komplettera en mängd olika inredningsstilar, från traditionella till moderna. Det kan vara minimalistiskt eller överdådigt. Den är allmänt älskad, men den är långt ifrån tråkig.

Vollerslev

Detta har blivit en modern IKEA mattklassiker! Denna fluffiga beige ryamatta passar i hemmet alla rum. Speciellt i sovrummet för att värma kalla frusna morgonfötter. En klassisk ryamatta som ni har svårt att tröttna på.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Ullerslev

Det går inte att åka från IKEA utan att ha köpt en mysig pälspläd varje gång. Ullerslev är en prisvärd beige fäll som passar perfekt för Fredagsmyset i soffan. Även husdjur älskar denna fejkpäls, mina katter sover som stockar på denna mysiga pläd.

Mattor har vanligtvis en livslängd på 5 till 15 år. Dålig skötsel kan resultera i en unken och oren matta. IKEA mattor kan tvättas i maskin. De kan dammsugas; professionell rengöring rekommenderas dock ibland.

Halved

Om du gillar randiga mattor, tänk på HALVED som din one-stop shop för fantastiska randiga mattor. Detta är ett samarbete mellan IKEA och London-baserade designföretaget Kapitza, och mattorna för snabbt in levande design och textur i rummet. Denna matta, en annan billig juvel gjord av 100 procent ull, får olika utseende beroende på var den är placerad. Förvänta dig att det samlar allt i ett rum sprängfyllt med färg, till exempel det ultrafärgglada området nedanför.

Morum

Morum är en tålig slitstark matta, som passar lika bra utomhus som inne. Denna matta passar bra på den moderna uteplatsen med lounge utemöbler. Jag tipsar även alla som har husdjur om denna mattan. Den tål vassa klor och även om katten spetsar klorna på den.

Langsted

Den här gröna mattans briljanta nyans kan vara skrämmande i början, men lita på oss när vi säger att den kommer att förbättra ditt rum om du letar efter en stark, högdesignad estetik. Varva den med något mer neutralt om det är för mycket.

Vi älskar hur det här föremålet ger en djup mjukhet till ett vitkalkat hem, speciellt när det paras ihop med mörkare häftklamrar i svart och midnattsblått. Om du har en klädkammare, lämna den inte bar – klä upp den med denna underbara matta.

Lohals

IKEA, kommer ständigt med rimliga alternativ på allt från områdesmattor till dörrmattor till barnmattor, och de har en mängd olika material att välja mellan. Vår favoritmatta från Ikea genom tiderna är Lohals. Den är det bästa alternativet om du vill ha en enkel matta som täcker en stor yta och inte kommer att övermanna resten av din design.

Slutgiltiga tankar

Ingvar Kamprads affärsarv IKEA, med den blågula symbolen, är pionjären inom möbler som förbättrar ens livskvalitet. För att skydda miljön skapar IKEA miljövänliga, monteringsfärdiga varor som är plattförpackade. IKEA och UNICEF har haft en nära relation i många år, och IKEA lämnar ingen sten ovänd i att förse sina kunder med fridfulla och bekväma mattor.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 423 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis