fbpx

6 bästa IKEA kök serier nånsin

IKEA kök är ikoniska! Menar vem har inte nån gång bott med ett Ikea Faktum kök? De nya IKEA kök serierna ser dessutom inte billiga ut utan mer dyra. Man kan även köar ett IKEA kök hack och vi tipsar er kolla in vår artikel om IKEA hacks.

LÄS MER: Bästa IKEA lampor nånsin

Här är 6 bästa IKEA kök serier nånsin och ni kan hitta dem online eller besöka dem er stads IKEA varuhus.

IKEA KÖK – 6 bästa serier

1. ASKERSUND: Köksfronten med ljus askeffekt

ASKERSUND levereras med ett brett utbud av stilfulla köksfasader som kommer att uppdatera utseendet på ditt kök. Du kan modifiera den för att passa din matlagningsplats. Melaminfinishen är extremt långvarig; repor, repor och fukt duger inget med det. Du kan anpassa ditt kök ytterligare, genom att välja mellan olika knoppar och handtag. Och det bästa? Det finns en 25-års begränsad garanti på kökssetet.

2. BODBYN: Mattgrått modernt kök

När du väljer BODBYN mattgrå kök, får ni ett klassisk och elegant kök som ändå ger en modern känsla.
Du kan lägga till ett traditionellt utseende till en enhet i BODBYN-serien genom att lägga till härdade glas
dörrar, BODBYN täckpaneler eller dekorativa lister.

Det finns många stilar, färger och material för dörrknoppar och handtag. En begränsad garanti som gäller i 25 år ingår också i denna serie. Så du kan gå säkert med ditt val av BODYN, en av IKEAs bästa köksserier.

3. SUNNERSTA: Modulkök

Skapa ett luftigt, glatt, kompakt, transportabelt kök på en liten plats, en sommar stuga, eller vid ombyggnad med SUNNERSTA kök.  Till skillnad från en traditionell köksrenovering kräver installationen av ett modulärt kök mycket mindre tid och pengar. Välj bland olika anpassningsbara modulära köksdelar som finns tillgängliga till rimligt pris. Även med ett prefabricerat kök har du fortfarande plats för
anpassning.
I denna globaliseringsålder kanske du är en person som föredrar ett minimalistiskt men
trendig livsstil. I så fall är SUNNERSTA köksserien det bästa alternativet för
du. Det kommer att ge dig stil tillsammans med minimalism.

4. ENKÖPING: Ett klassiskt vitt kök

ENKÖPING vita köksfronter kan vara vad du behöver för att ge ditt kök en klassik look. Dessa köksfronter är gjorda av ett hållbart foliematerial med ett naturligt utseende.

Köksluckorna är också ganska praktiska, med en slät, fukttålig yta alltså enkel att underhålla. Så du behöver inte vara orolig för spill eller fläckar! Kök på IKEA finns i olika former och storlekar. Så du kan uppfylla din idé om det perfekta
kök.

Bakom dessa vita ENKOPING fronter finns ett SEKTION kökssystem som är så användbart på grund av detta. Skåpen finns i flera storlekar, så du kan skräddarsy dem för att passa dina behov.

5. SINARP: En trendig träserie

Vill du ha ett kök som ser både gammalt och nytt ut? Kolla in SINARP-serien i kök! Tack vare de mörka trätonerna har den mycket karaktär, och den massiva eken kant ger en touch av klass och värme.  Vill ni förändra kökets utseende, byt ut handtag och knoppar. Du kan välja mellan många olika alternativ som finns i IKEA-varuhuset. Garantin på denna serie är lämplig för 25 år, så du kan vara säker på att det kommer att hålla.

SINARP bruna träkök är ett utmärkt val för hållbarhet eftersom det är mer massiv och har dörrkanter i massivt trä. Du kan göra en djärv, modern och unik uttalande med HASSLARP-familjen av fiskbensdörrar och SINARP-linjen

6. BODARP: Det hållbara köket

BODARPs matt grågröna kökslinje har en frontfolie som härrör från återvunna PET-flaskor och tillverkas i anläggningar som använder hållbar kraft. Denna serie producerar en luftigt och inbjudande kök med en modern känsla.
BODARP tog konventionella köksskåp till en ny nivå av kvalitet och livslängd.

Du kan komplettera utseendet genom att installera BODARP täckpaneler, matchande lister i en grågrön färg. Garantin är även här på 25 år.

FAQ – IKEA KÖK

Kan jag få hjälp av IKEA för att renovera mitt kök?

Ja, IKEA erbjuder hjälp med att renovera ditt kök genom att ge idéer för att göra ditt kök
det bästa hörnet av ditt hus. I Göteborg finns tom. en speciell IKEA planeringsstudio, där ni kan få all hjälp ni behöver från Ikeas proffs.

Vilken typ av köksutrustning och tillbehör säljer IKEA?

IKEA har ett brett utbud av köksutrustning och tillbehör som kylskåp, diskbänkar,
spisar, köksskåp, belysning och förvaringsverktyg.

När det gäller storlek, hur anpassningsbara är IKEA köksskåp?

IKEA köksskåp är mycket anpassningsbara när det kommer till storlek för att passa ditt utrymme. De
SEKTION och METOD-serierna är ett bra exempel på deras anpassning.

Finns en rad knoppar och handtag tillgängliga med IKEA köksserier?

Ja, IKEAs köksserie har en rad knoppar och handtag.

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis