fbpx

Ikea hack Ivar – Lyx pimpa Ikea skåpet

I vår Ikea hack serie så är det dags för det populära Ikea Ivar hack. Detta skåp från Ikea är med all sanning en rätt trist oansenlig möbel från början. Men Ivar är som en naken målarduk, redo att förvandlas till magi med rätt DIY teknik. Så har ni en fri helg, åk till Ikea och köp ett Ivar skåp. Hämta Ikea Ivar hack inspiration från detta inlägg och sätt sedan igång göra om möbeln. Resultatet kommer att bli över förväntan det kan vi nästan lova. Ofta krävs ganska enkla medel också för att förvandla Ikea möbler från not to hot.

Ikea hack Ivar – inspiration

https://www.mariasoxbo.se/2017/01/17/ikea-hack-5-fantastiska-makeover-av-ivar/https://www.youtube.com/watch?v=2CywphgSpmE

Låt Ivar smälta in i väggen! Ovan ser vi hur man målat Ikea Ivar skåp i samma kulör som väggen har. Detta ger ett snyggt, sobert och stilrent uttryck.

Bara att sätta på nya ben och handtag på Ivar kan göra mirakel!

Foto lbdes.ign

Ikea hack Ivar i färg

Foto Trend Shock

@NAOMIDEMANANA, PHOTO BY @KIRSTENRFRANCIS

Foto IKEA

Att måla om Ikea Ivar i olika färger kan ge ett spännande intryck i rummet! Då Ivar från start är helt trären i furu, så blir det enklare att måla om i vilken kulör som helst. Se till bara att finslipa ytan lite innan ni målar, då fäster färgen bättre.

Betsa Ivar i trendig tränyans

Om du har andra trämöbler som du skulle vilja matchar Ivar, kan du alltid brun betsa din IVAR för att passa bättre in i din befintliga inredning.

Detta är ett bra alternativ för dem som inte gillar att måla över trä, men som har trämöbler i toner som inte matchar den naturliga ljusa furufärgen från den ursprungliga IVAR.

Foto Reddit

Pimpa Ivar med tejp

Foto: Paulsvera.com

Detta ovan är en så cool DIT idé Man har pimpat det trärena Ivar skåpet med brons färgad tejp. Enkelt! Men gör ändå abnorm skillnad.

Foto: Stine Rosenborg

Foto: Raquel Linner Özmen

Som ni ser kan det vara både enkelt och kul att göra ett Ikea Ivar hack. Och blir inte resultatet vad ni väntat er, då kan ni bara göra om det. Det bästa med Ikea möbler är ju att de är så billiga så det är inte hela världen om man får köpa ny möbel.

Lycka till!

Inredningsvis shop

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis