fbpx

Ikea hall hack – Glam hacka Ikea hallen

Ikea hall hack är en populär kategori inom DIY inredning. Svenska folket har allmänt en förkärlek för att inreda hallen. Kanske för att hallen är det första intrycket man får av en persons hem. Är hallen rörig, ja då får man ofta intrycket av en rörig person. När det kommer till Ikea hall inredning, så kan den tyvärr vara ganska platt och trist. Även om deras Ikea förvaring är smart, så skadar det inte att hotta upp den lite. Så hur kan man få sin gamla Ikea hall inredning att bli snyggare och mer lyxig?

LÄS MER: Ikea kök hack – så lyx pimpar ni Ikea köket

Här får ni tips på snygga Ikea hall hack och hur ni kan glam hacka hallen själva hemma.

Ikea hall hack

Foto: Superfront

Foto: Superfront

Foto: Superfront

Ovan ser ni helt nya lyxiga dörrar på en Metod-stomme, visst är det snyggt?

Byt ut skåpsfronterna

Detta är det första och bästa sättet att få skåpen i er Ikea hall att bli mer lyxiga. Det finns massa företag som erbjuder lösningar till de olika Ikea serierna. Det är det enkla sättet att få ett nytt Ikea skåp eller garderob. Sedan kan man alltid gå in och DIY pimpa skåpen själv. Köp dekorlister och limma på skåpen och måla sedan över hela skåpet i en önskad nyans.

Ett supersnabbt Ikea hall hack som även går supersnabbt!

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

Foto: Superfront

Byt benen

Ett annat knep är att byta ut benen på Ikea hallmöbler. Originalbenen är ofta tråkigare än lutfisk. Nej testa istället att glam hacka Ikea möbeln med ett bar snygga ben i mässing.

Foto: Superfront

Byt ut detaljerna (Its all about the details)

Att byta ut detaljerna i Ikea hallen kan även det göra abnorm stor skillnad. Jag brukar säga det är de små, små detaljerna som gör den stora skillnaden. Bara genom att byta ut knoppar och handtag, så kan hallen få ett rejält lyft. Till en grå hall kan exklusiva små knoppar i mässing göra susen. Även handtag i läder/skinn kan ge köket den där rätta exklusiva känslan.

Nya toppskivor på bänkar

Vare sig det är ett Ikea kök eller en Ikea hall, så är detta hack tips superbra. Att byta ut bänkskivorna är ett snabbt sätt att så sideboards och byråer att se lyxiga ut. Eftersom Ikea sideboards och Ikea byråer är billiga. Då kan ni ta i lite mer i ett exklusivt material till toppskivan. Äkta marmor som är mäkta populärt nu, kommer ge hallen ett riktigt lyx lyft!

Eller varför inte köra några exklusiva träskivor? Trä är det absolut trendigaste materialet just nu och ger alla rum en glam känsla direkt.

Foto: Lavenderjulep.com

Ovan ser vi hur snygg Ikea Hemnes skåp blivit med helt ny träskiva topp!

 

Foto Superfront

Ta bort skåpsluckorna helt

Testa om ni har en liten hall att ta bort skåpsdörr helt på Ikea garderoben. Detta kan göra att hallen känns större och mer öppen. Det är dessutom modernt med öppen garderob. Minus med denna lösning, är att om man inte har rejält ordning på kläderna då kan det se rörigt ut. Men försök organisera ytterkläder och skor så löser det sig.

Hoppas ni gillat våra Ikea hall hack och inspirationen ovan. Det är ju dessutom kul att göra DIY projekt hemma. Det är så kul att se hur olika projekt växer fram från egna händer. Ofta är det små ändringar på möbler och inredning, som kan göra stor skillnad. Det är ju även hållbart och billigare att göra om gamla möbler, istället för att köpa nytt hela tiden.

Får ni till ett snyggt Ikea hall hack hemma, sänd gärna bil så kan det komma med här på Inredningsvis!

Foto Noremax

SHOPPA IKEA SOFFÖVERDRAG

BEMZ
5 999
BEMZ
3 499
BEMZ
4 199
BEMZ
2 249,10
BEMZ
6 299
BEMZ
3 419,103 799
BEMZ
7 799
BEMZ
8 199

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis