fbpx

Är Ellos smarta eller bara jäkligt jobbiga?

Det är MYCKET Ellos just nu! Frågan är bara om det är för mycket? Det känns hursomhelst som att det gamla Svenska postorder företaget i Borås har kommit långt ifrån sin tråksvenska mass paketstämpel på 80-talet.

Mycket för att de kör över oss med sin råa marknadsföring, faktiskt mer än Ikea på sista åren. I höst öppnar Ellos även en ny fysisk hemma-butik samt kör ett jäkligt sponsrat samarbete med nya Viafree.se och Carolina Gynning.

LÄS MER: Gardinstänger – 6 tips för att välja rätt stång

Här får ni fröken Inredningsvis ocensurerade tankar om reklamellos x 2 i höst!

Ellos

ellos home

ROS- Ellos-home IRL!

Det var nog en tidsfråga innan Ellos började köra samma IRL hemma-butiks koncept som HM home och Zara Home. I höst slår de upp dörrarna till deras nya fysiska butik Ellos Home i snygga gallerian Mall of Scandinavia. Detta tycker jag är ett mycket smart drag av Ellos då de har mycket fint i sitt hemma sortiment men det kan alltid vara roligare att se sakerna live innan köp.

Jag har alltid gillat Ellos Home och har många gånger tipsat om deras grejer på bloggen. Det är snygga billiga lättillgängliga postorder produkter som lätt går att byta vid fel.

Tumme upp! får Ellos-home nu IRL helt klart.Hjälp! Jag har inget att ha på mig

hjälp jag har inget att ha på mig

RIS – Hjälp! Jag har inget att ha på mig

SPONSRAT av Ellos gånger 1000 borde de öppna detta reklam-program med! Hela program konceptet känns mer gammal skåpmat än kläderna fashion-offren har från början i garderoben. En kändis (Gynning) och en fashion stylist spelar mode-hjältinnor som ska rädda världen och gnäller friskt på innehållet i garderoberna hemma hos vanliga Svenne. För att sist föra in offren till RÄDDNINGEN, dvs. Ellos översponsrade mecka av billiga postordertrasor.

LÄS MER: MIO inredning – Älskad kopierad och hatad

Detta hela känns så köpt att jag mår fysiskt illa! Jag menar kolla bara på showroomet, inte bara paltorna är från Ellos utan även alla möbler och såklart får deltagarna även pimpat i sovrummet med nya gardiner av……..ELLOS. Deltagarnas mer dramatiska reaktioner än vinnarna på Oscarsgalan, får mig även att undra om inte även de är köpta av Ellos (för mer än bara kläder och inredning:)

Jag har alltid gillat Gynning och känt igen mig mycket i hennes färgstarka person och frispråkiga osvenska sätt. Detta programmet var dock ett rejält nedåtsteg för henne tyvärr. Jag menar för det första Gynning skulle själv aldrig ens under pistolhot bära Ellos kläder. Hon bär i vanliga fall alltid endast svindyra märkeskläder, så hon måste fått jäkla bra betalt. Det hade vart bättre och roligare om hon körde ett eget stilprogram helt solo.

För det andra hade det inte varit en bättre mer nyanserad idé av program-makarna att låta deltagarna få friheten att välja fritt från olika butiker och märken som DE faktiskt själva gillar. Inte bli påtvingade ALLT från Ellos för att hela jäkla programmet är köpt av ELLOS?

Nej detta är överreklamerat, köpt och så kliché att jag spricker!

Tumme NER! för….. HJÄLP! De tvingar mig att ha på mig Ellos-kläder som är urtvättade efter två gånger och fyller hela min garderob med skiten.

ellos

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Där fick de både ris och ros, postorderfirman som reklambombar Sverige i höst ….vårt gamla älskade och hatade Ellos!

Vad tycker ni om Ellos och deras nya minst sagt vassa marknadsföring??

Ha en härlig ny vecka med hopp om höstsol!

LOVE M

 

PS detta inlägg är EJ sponsrat av ELLOS :)

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis