Hyresrätt tips: ful vind blir lyxigt hemmakontor

Hyresrätt tips: Ful vind blir lyxigt hemmakontor

Jag fortsätter min hyresrätt tips serie med en makalös makeover på ett missanpassat vindsrum. Jag var bara tvungen att dela med mig av denna före/efter från ett hyres hem i England. Tjejen som har det hyrda boendet fick ett sovrum med väldigt dålig planering på köpet. När man bor i hyresrätt kan man heller inte gå loss och renovera som man vill.

Men hyresgästen fick en riktigt genial idé att förvandla två fula skåp till ett av de största hemmakontor ni sett.

LÄS MER: Så här kan ni inreda väggarna UTAN tavlor 

Hyresrätt tips

FÖRE!

När hyresgästen flyttade in stod dessa två inbyggda skåp på varje sida av fönstren med ett underligt hål i mitten som bara blev till förvaring av massa grejer.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

EFTER!

Tjejen som hyr gillade inte rummet och fick en genial idé att använda de missanpassade skåpen som stomme till en låååånnggg bänkskiva. Hon ville helt enkelt ha ett långt skrivbord med massivt trä som bordsskiva.

Det är inte det lättaste att få tag i en 3 meter lång skiva massivt trä. Men hyresgästen lyckades till slut att få tag i den på ett sågverk 2 timmar bort. Hon fick dock kompromissa och ta två plankor bredvid varandra på bredden ist för en lång bred planka i ett. Det blev nämligen flera tusenlappar billigare.

Kalaset med de långa plankorna till kontoret + träolja blev ca 3500 Svenska kr.

Hyresgästen berättar att efter makeover kan hon sitta vid sin nya långa arbetsplats i timmar, hon är super nöjd.

LÄS MER: 6 höga inredningstips för hem med lågt i tak

Sådana här smarta hyresrätt tips är det dåligt av i Sverige! som bara enligt mig mest kör på med samma gamla tradiga trender hela tiden. Vi behöver MER av sådan här genial Före/efter inspiration enligt mig. Enkla men ändå så smarta tips på hur man kan förvandla fula delar av hyresrätter, till användbara snygga ställen att vistas på jämt.

Jag kommer fortsätta att sprida mina hyresrätt tips från olika delar av världen för jag vill ge folk chans att bo snyggt även om man inte köpt hemmet.

Vad gillar ni denna före/efter ? om ni gillar så dela gärna vidare inlägget:)

Allt är möjligt, även i hyresrätt!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP


+ follow Maria Ljungström on APPRL

Foton: Apartmenttherapy.com

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024