fbpx

Hyresrätt tips: Ful vind blir lyxigt hemmakontor

Jag fortsätter min hyresrätt tips serie med en makalös makeover på ett missanpassat vindsrum. Jag var bara tvungen att dela med mig av denna före/efter från ett hyres hem i England. Tjejen som har det hyrda boendet fick ett sovrum med väldigt dålig planering på köpet. När man bor i hyresrätt kan man heller inte gå loss och renovera som man vill.

Men hyresgästen fick en riktigt genial idé att förvandla två fula skåp till ett av de största hemmakontor ni sett.

LÄS MER: Så här kan ni inreda väggarna UTAN tavlor 

Hyresrätt tips

FÖRE!

När hyresgästen flyttade in stod dessa två inbyggda skåp på varje sida av fönstren med ett underligt hål i mitten som bara blev till förvaring av massa grejer.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

EFTER!

Tjejen som hyr gillade inte rummet och fick en genial idé att använda de missanpassade skåpen som stomme till en låååånnggg bänkskiva. Hon ville helt enkelt ha ett långt skrivbord med massivt trä som bordsskiva.

Det är inte det lättaste att få tag i en 3 meter lång skiva massivt trä. Men hyresgästen lyckades till slut att få tag i den på ett sågverk 2 timmar bort. Hon fick dock kompromissa och ta två plankor bredvid varandra på bredden ist för en lång bred planka i ett. Det blev nämligen flera tusenlappar billigare.

Kalaset med de långa plankorna till kontoret + träolja blev ca 3500 Svenska kr.

Hyresgästen berättar att efter makeover kan hon sitta vid sin nya långa arbetsplats i timmar, hon är super nöjd.

LÄS MER: 6 höga inredningstips för hem med lågt i tak

Sådana här smarta hyresrätt tips är det dåligt av i Sverige! som bara enligt mig mest kör på med samma gamla tradiga trender hela tiden. Vi behöver MER av sådan här genial Före/efter inspiration enligt mig. Enkla men ändå så smarta tips på hur man kan förvandla fula delar av hyresrätter, till användbara snygga ställen att vistas på jämt.

Jag kommer fortsätta att sprida mina hyresrätt tips från olika delar av världen för jag vill ge folk chans att bo snyggt även om man inte köpt hemmet.

Vad gillar ni denna före/efter ? om ni gillar så dela gärna vidare inlägget:)

Allt är möjligt, även i hyresrätt!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Foton: Apartmenttherapy.com

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis