Hyr kontor hos Hagalunds kontorshotell i Stockholm

(I samarbete med Hagalunds kontorshotell)

Letar ni ett bra kontorshotell i Stockholm med bra priser? Sluta leta för idag tipsar jag om ett bra välplanerat kontorshotell bara några minuter från Stockholm city. Jag jobbar själv hemifrån eftersom jag driver eget företag. Det har både sina för och nackdelar. Fördelarna med att hyra kontor är att man får den sociala biten samt kan fokusera bättre än vad man kan hemma.

Under kategorin kontorshotell Stockholm på Google hittar man massa hyreskontor. Ett av de mest etablerade kontorshotellen i Stockholm är Hagalunds kontorshotell, mycket pga de låga hyrespriserna.

Hos Hagalunds kontorshotell kan ni hyra allt från små hotell på 2500 kr i månaden till de allra största kontoret som kostar 10 500 kr. Några fördelar som ingår när man hyr kontor hos Hagalund är kaffe, Färsk frukt, Internet, Post- och pakethantering, Scanner, skrivare och kopiator. Kontoren i sig är välplanerade utan att ge en instängd arbetsmiljö. Ni kan även hyra konferensrum hos Hagalunds kontorshotell om ni tex ska hålla företagsmöten.

Hitta till Hagalunds kontorshotell:

Hagalunds kontorshotell ligger ca 3 km från Odenplan fågelvägen. Hit kommer man med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan och Sankt Eriksplan. I området finns gott om lunchrestauranger, butiker och träningsmöjligheter. I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med stan. Men 5 minuters bildtur så är man på Mall of Scandinavia.

Eftersom det är SVINdyrt numer att hyra kontor inne i stan är det bra att kontorshotell finns utanför stan. Ett bra sätt att föra samman flera entreprenörer och kreatörer under samma tak. Sedan om företaget växer kan man går från hyra litet kontor till gradera upp till ett större. Hagalunds kontorshotell i Stockholm är helt enkelt ett ställe där man kan ta jobbet till en ny nivå och växa till nåt ännu bättre.

Fram för kreativiteten!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Rena tisdag, oktober 22, 2019 - 09:11

I think also this is a great idea!
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 133 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis