Hyr förråd smidigt med 24storage.se

(I samarbete med 24storage)

Det kan hända många oväntade saker i livet så som tex. tillökning av familjen, renovering eller en separation. Eller så är den vanliga vinden helt enkelt för full, men man vill ändå inte slänga dyrbara grejer. Med alla dessa händelser kan man lätt hamna med ett plötsligt överflöd av prylar, som man inte vet vad man ska göra med. Då finns det smarta företag som hyr ut både stora och små förråd under en viss tid. Även om man flyttat från en större lägenhet till en mindre, är förråd en smart idé. Det finns många företag som specilaicerat sig på att hjälpa kunder hitta rätt förråd för rätt prylar och interior.

Idag tipsar jag om 24storage.se som har förråd i de flesta delar av landet. 24Storage har alltid förmånliga priser och rabatter.

Hyr förråd med 24Storage

Hos 24storage.se kan ni enkelt och billigt hyra både små och stora förrådsutrymmen. Vart ni än befinner er i livet, så har 24Storage alltid plats för era överflödiga grejer.

24storage har öppet 365 dagar om året och de flesta anläggningar har tillgång 24 h om dygnet.

24Storage.se finns på 25 olika platser i landet. När ni hyr förråd hos dem, är era grejer i tryggt och säkert förvar då förråden även är kameraövervakade. 24storage har öppet 365 dagar om året och de flesta anläggningar har tillgång 24 h om dygnet.  Förråden i alla storlekar från  1-40+ kvm. Så oavsett om ni bara vill hyra över en säsong eller hela året, så har 24storage nåt som passar alla. Om ni ska flytta så kan ni även handla flyttkartonger och  förpackningsmaterial enkelt och smidigt via 24Storage. Då får ni bara senare en separat faktura för köpet av flyttmaterial.

Så oavsett vad som hänt i livet eller hur många grejer ni behöver förvara, så fixar 24storage detta. De har dessutom alltid förmånliga hyrespriser.

Förvara smart och smidigt!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 175 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis