Hygeniska snygga blandare

Hygeniska snygga blandare

(I samarbete med Mora Armatur)

I dessa kaotiska Coronatider är det extra viktigt att alltid tänka på god hygien. Detta gäller inte bara borta utan även på hemmaplan då virus kan dras med hem i kläder och väskor. De föremål som berörs mest hemma måste ändå vara kranarna i både badrum och kök. Otaliga gånger per dag tar alla familjemedlemmar på kranarna och vid otur kan det bli en riktig smittkälla. Speciellt i köket där vi lagar mat är det extra viktigt med att hålla god hygien. Att investera i blandare utan beröring kan vara ett riktigt smart drag. Beröringsfria kranar gör det enklare på alla plan och man slipper dessutom tänka på om nån glömt stänga av kranen.

Idag tipsar jag om köks och badrumsblandare i världsklass från Mora Armatur. Dessa kranar är inte bara praktiska och hygieniska, de är även en sann fröjd för ögat.

MORA CERA DUO

Blandaren Mora Cera Duo Minprofi är den nya tidens kran på många plan. Den kombinerar en klassisk kran med en ny beröringsfri funktion. Kökskranen har samma kapacitet som restaurangkökens blandare men på hemmaplan. Den blir även miljövänlig eftersom den bara spolar vatten när händer och föremål är nära den. Inget onödigt vattenslöseri och spoltiden vid den beröringsfria starten kan enkelt ställas in till 4, 8 eller 12 sekunder.

Denna moderna blandare passar perfekt i en smittotid som denna. Inget onödigt kladdande på kranen från barnen och sedan är den ju även grymt snygg i designen.

Mora MMIX Tronic Black

Inget kan göra så stor skillnad i ett badrum som att byta blandare. Den nya moderna blandaren Mora MMIX Tronic Black är en kran i särklass. Den tar lyxen från offentliga rum som tex. hotell, direkt till våra vanliga hem. Den är självklart beröringsfri vilket sparar på både vatten och miljö. Sedan är ju även Mora MMIX Tronic Black så otroligt snygg att se på. Med sin nattsvarta nyans ger den badrummet den där extra touchen och lyxiga känslan vi alla vill ha.

Dessa beröringsfria blandare kommer från varumärket Mora Armatur. De har allt inom den senaste tekniken och snyggaste designen när det kommer till blandare. De har i sitt sortiment ursnygga moderna köksblandare, duschar och tvättställsblandare. Funderar ni på att byta blandare då kan jag tipsa er om Mora Armaturs inspirationssida. Där hittar ni alla deras lyxiga blandare i olika miljöer på hemmaplan. När det kommer till beröringsfria blandare har de aldrig känts mer aktuella än nu i Coronatiderna. Allt som underlättar virusspridning i vardagen är väldigt välkommet i alla hem. Jag är övertygad om att i framtiden kommer vi bara ha beröringsfria blandare både hemma och på offentliga platser. Det är en ny tid med nya sjukdomar och då får man även anpassa sig teknikmässigt på sikt till det som sker i världen. Mora Armaturs blandare är inte bara hygieniska och miljövänliga de är även grymt snygga i sin trendiga design. All orsak alltså att satsa på detaljerna där hemma och börja med att byta blandare.

Stay safe!

LOVE M

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024