fbpx

Hudvård med syre nya tidens mini mirakel

Jag kommer att ha en SPA-Må bra vecka denna veckan på Inredningsvis. Här kommer jag att ge tips och rekommendera ett massageställe värt att besöka samt rekommendera bra skönhetsprodukter värda att testa. Jag har själv alltid sedan jag var barn varit mycket intresserad av hälsa och skönhetsvård och tycker det är kul att prova på nya produkter.

I detta inlägget kommer jag att informera om en skön hudvård med rent syre som jag nyss köpt och testat så hääääng med :)

Hudvård

inredningstips

I karin Herzog Oxygen-serie hittar man produkter anpassade till varje huds unika behov. De har en tuff verkan mot åldrande och ger huden ett inre ansiktslyft.

hudvård

Ikonen Madonna var såklart en av de allra första att använda syre i ansiktet och visst har det gett resultat, inte många ser så bra ut runt femtio. Min favorit den megavackra stilfulla Kate Middleton använder hudvårdsserien från Karin Herzog och sägs vara så nöjd hon inte vill byta ut den.

inredningsblogg

Hudvård

Syre behöver alla levande varelser på denna jord för att överleva. Men syre visar sig kunna användas inom fler områden och i just hudvård anses det för tillfället revolutionerande. Den s.k. Madonna-behandlingen t.ex. har spridit sig som en löpeld på alla världens hudsalonger. Kändisar visar alltid ett perfekt ansikte utåt och såklart vill alla veta vad är hemligheten bakom deras felfria yttre.

En flitig användare av hudvårdsserien med syre från Karin Herzog är den engelska rosen Kate Middleton. Hon och många andra kända tycker att bara syre kan ge den där lilla extra glow som ingen annan hudvård kan ge. Syret i Karin Herzogs hudvård är stabiliserat och syresätter varje liten cell i huden på ett unikt vis. I serumet E.R. har man mixat hyaluronicsyra med syre för att ge en extra anti-agingeffekt.

Karin Herzog hudvård passar alla åldrar och kan både motverka och backa åldrandet i huden. Det finns flera sköna produkter i syre-serien bla. Oxygen eye creme som jag provat och verkligen rekommenderar. På hemsidan butik-karinherzog-oxygen.com finns det jättebra med tips på hur man applicerar produkter, videos om hudvård samt rekommendationer från nöjda användare. De erbjuder även fri personlig hudanalys och gratis frakt inom Sverige.

Karin Herzog är helt enkelt hudvård för den som söker extra lyx i vardagen och till ett pris som gör att man inte tappar andan (eller i detta fallet syre :)

Ha en härlig dag och kolla gärna in resten av vår SPA-vecka :)

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis