(I partnerskap med Desenio)

Desenio posters har blivit ett eget begrepp på nåt vis. Det är en viss känsla över Desenios posters och tavelväggar som man kan se på deras hemsida. Jag läste nyss att Desenios framgångssaga började i ett vanligt vardagsrum ihop med en dröm om en snyggare tavelvägg. Det är så kul att följa idé gå vidare till irl och i slutändan framgång. Idag är Desenio ett av Sveriges absolut största posterföretag och de fortsätter bara växa. Mycket pga av oss influencers som för fram deras tavlor i bloggar och på Instagram.

LÄS MER: 5 tips för ett tystare hem med rätt val av tavlor och textilier

Här tipsar jag nu om några personliga favo Desenio posters som garanterat hottar upp väggarna i höst.

Svartvita tavlor ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Posters ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Ja tänk vad en ny tavelvägg kan göra för att lyfta ett rum ändå. Att byta tavlor är som att byta skor dvs det gör hela skillnaden.

Snabbt tips för tavelväggen

Det svåraste med en tavelvägg är nog var man börjar. Ett gäng tavlor och en helt tom vägg, ja, var börjar man? Vissa tipsar om att klippa ut av tavlorna identiska pappersark och sedan lägga pussel på golvet för att få ihop en bra komposition. Onödigt komplicerat!

Här kommer det absolut enklaste knepet. Välj ut din favorittavla eller den i samlingen största tavlan till exempel. Sätt upp den på väggen där du känner att du vill ha den, och bygg sedan din tavelvägg utifrån den. Bygg utåt, på höjden och även nedåt. Så länge du har en tavla att utgå från som centrum är det svårt att få tavelväggen misslyckas.

Hoppas ni blivit inspirerade att hotta upp väggarna därhemma nu i höst.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.