fbpx

Hotta upp hösten med tavlor från Canvasbutik

Det går mot inomhus tider vare sig vi vill det eller ej. Då kan det vara kul att förnya på hemmaplan efter sommarens resor och ståhej. Ett snabbt sätt att förändra och försköna hemma är att byta ut tavlor.

Denna veckas valda webshop kan det där med tavlor och att trolla till det uppåt väggarna :)

Tavlor

tavlor

canvastavlor

canvas online

Canvas

Det ska vara exotiska djur på väggarna i höst och vad är väl vackrare än en zebra på väggen. Zebramönster gör sig btw överallt och nyss köpte jag tom. en zebra matta till garderoben :)

Veckans butik satsar mycket på både djur och natur i sitt tavel sortiment. Ett tips är att ni spanar in de vackra canvas tavlorna med höstmotiv, passar perfekt ovanför soffan.

tavlor online

fototapeter

Fototapeter

Härliga fototapeter att hotta upp en tråkig vägg med. Varför inte ha beachen i LA bakom soffan eller Golden Gate bron bakom Tvn. Fototapet är ett enkelt sätt att förändra och försköna ett rum snabbt. Canvasbutik har flera läckra motiv att välja mellan allt från natur och vintage till stad och djur.

fototapet

Tavlor

Denna veckas butik heter Canvastavlor.se och som namnet lyder säljer de tavlor i alla upptänkliga former. Om ni har ett favoritfoto som ni alltid önskat som tavla är detta något canvastavlor fixar lätt. De säljer nämligen personliga fototavlor på canvas och därtill oljemålningar, fototapeter och posters. De har även små snygga tavlor som jag själv spanat in och jag visar några av dem ovan.

En stor trend även i höst är att ha exotiska djur på väggen då som tavla. Jag har själv en stor svartvit zebra tavla hemma och jag tröttnar aldrig på den. Canvastavlor har flera zebra tavlor och satsar allmänt mycket på natur motiv. Även hästar och lejon passar fint på canvastavla tex. ovanför vardagsrumssoffan.

Det jag däremot tycker är äckligt är uppstoppade djur huvuden på väggen och äkta djurskinnspeciellt om de är utrotningshotade :(

Nej djur passar bäst antingen i sin natur eller som motiv på tavlor precis som veckans valda webshop visar.

Just nu är det även handla nu och betala senare i höst som gäller hos Canvastavlor, så passa på att hotta upp väggarna rejält vettja och ge veckans butik ett besök.

Ha en härlig dag :)

LOVE M

canvas tavlor

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis