Hotell tips Köpenhamn – Andersen

(Innehåller Supersavertravel länkar)

Som ni vet var jag nyss i Köpenhamn, denna ljuvliga Danska sexiga stad med allt som livet har att erbjuda. Jag tänkte nu därför dela med mig av ett hotell tips då jag bodde på ett jättefint design inspirerat hotell.

LÄS MER: Gör Köpenhamn på ett halvt dygn – mina bästa restips

Hotell tips Köpenhamn

hotell tips köpenhamn

FLYG + BOENDE till grymt bra priser hittar ni HÄR

Hotellet vi bodde på heter Andersen hotell och ligger i centrala Köpenhamn. Det är inrett i retro modern stil med starka färger, modern pop konst och vackra Andy Warhol inspirerade tavlor överallt.

Ursnygga Hotell Andersen har bästa utgångsläge till precis ALLT man önskar göra på resan. Det är även lätt att hitta tillbaka då det ligger många hotell i samma område. Hotellet ligger också bara FEM minuter från centralen så det går bara inte att missa även om man är blåst turist :)

bästa hotell köpenhamn

hotell köpenhamn

Färgsättning på hotellets dekor var helt i min smak. Dova lila toner samsas med härligt starkt cerise man blir helt enkelt glad av att vistas på hotell Andersen. Om hotellet på resan har ful dekor blir jag bara irriterad och mitt skönhets sinne kan inte slappna av fullt ut :)

central hotel copenhagen

Badrummet var jätte fint med badkar PERFEKT för fröken Inredningsvis trötta fossingar :)

design hotell

Hotell Andersen har sjukt snygga design inspirerade stolar. Detta är design kopior på högsta nivå och till alla ni som gav mig massa skit för jag skrev om design kopior THINK TWICE :)

Om design kopior som dessa Philip Stark liknande troner är bra tillverkade är det snarare en hyllning till bra design än hädelse. Hotellet rekommenderar också en svin bra design butik som säljer schyssta design möbler till bra pris och den heter kartellsverige.se

Jag kan absolut tänka mig denna glas tron hemma hos mig kopia eller inte WHO CARES :)

hotell danmark

köpenhamn hotell tips

FLYG + BOENDE till grymt bra priser hittar ni HÄR

Hotell Andersen hade dessutom himla trevlig och tillmötesgående personal. Sovrummen var stylish inredda och badrummen super fräscha. jag tycker att det är viktigt med bra boende när man reser så man har ett fint andrum att återvända till. Det var lite lyhört men väl tyst när det var dags att sova på kvällen, vilket blev tidigt för jag va helt SLUT

LÄS MER: 4 Afternoon tea ställen i Göteborg ni måste besöka

Hotellet hyr också ut cyklar för ca. 100 kr per dygn vilket vi såklart utnyttjade. Som jag sagt förut så är att cykla det snabbaste och bästa sättet att ta sig runt på nya oupptäckta ställen.

Hotellfrukosten var standard och kryddades extra med en rejäl shot Gammeldansk om man vill vakna the Danish way vill säga. Slutsumma hotell tips Köpenhamn och hotell Andersen blir det betyg 8 av 10 och bättre utgångsläge i Köpenhamn kan ni inte få.

Har ni några bra hotell tips att dela med er av så shoot ???

Ha en solig dag

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

3 kommentarer

Pelle onsdag, augusti 12, 2015 - 14:38

Osmakligt dekorerade (eller obefintligt dekorerade) hotellrum kan förstöra en hel semester, om du frågar mig.

Svara
Maria Ljungström onsdag, augusti 12, 2015 - 18:29

och spam coments med smygreklam länkar förstör glädjen i bloggande

Svara
Mian på Finaste mattan onsdag, augusti 12, 2015 - 22:14

Aldrig hört talas om, bra tips, tack! : )

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 kommentarer 150 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis