fbpx

Hotell Riddargatan – med bästa utgångsläget

Jag var i Stockholm för ett tag sedan och har nu ett bra hotelltips! Vill man bo mitt i smeten i Stockholms flashigaste område mitt på Östermalm, då är Hotell Riddargatan the place to stay. Här är utgångsläget för mega shopping det allra bästa beroende på hur mycket man har i budget backup då vill säga :)

Här är några foton från hotellet samt lite allmänna semestertips!

Hotell Riddargatan

hotell riddargatan

Komfortabla sängar från Carpe Diem står Hotell Riddargatan för!

Hotell dekoren i allmänt skulle jag välja att kalla retro chic med vissa marina inslag.

hotell riddargatan sthlm

Som den tvättäkta Göteborgare jag nu är måste jag ju bara älska den stolen, det finns spår av blåvitt andan även på Östermalm:)

hotell tips stockholm

En stor matsal med en rejäl frukostbuffé erbjuds till hotellets gäster varje morgon!

Det enda jag kan smågnälla om är att de borde finnas ett bättre utbud av glutenfritt bröd alternativ än bara tradiga frys Semper, till alla oss glutenintoleranta. (Detta gäller för de flesta hotell jag besökt måste jag tillägga)

shopping tips stockholm

Som sagt det är Östermalm och utanför står märkesbutikerna som spön i backen!

Min favo butik Zara Home ligger även jättenära hotellet och där kan man minsann fynda. Jag hade letat efter en snygg tvålpump länge OCH tro mig jag fann den och flera andra. Det va som att die och go to tvålpump heaven därinne :)

turist tips stockholm

Jag kan även rekommendera ett av de bästa lunch take away ställen som jag besökt i Sthlm vid namn Lilla Ekot precis utanför hotell Riddargatan. URMYSIGT genuint ställe med ägarnas söta små hundar att hälsa på inne på cafeét :)

turisttips djurgården

Blir man trött på stadens stress och brus ligger fantastiska Djurgården med Rosendals trädgårdar bara en spårvagnstur bort. (Japp Stockholm har också spårvagn men bara en linje :)

Stockholms naturområden är mina favoriter med mysiga vandringsleder i skog och vid vatten. Ställen att meditera och hämta andan på mitt i kaoset.

hotell riddargatan stockholm

Hotell Riddargatan hade jättetrevlig tillmötesgående personal, vilket underlättar för alla gäster.

stockholm

The best things in life are for free brukar det heta och där passar insupandet av Stockholms alla panorama vyer in! and the next best thing are very expensive sa Chanel och då är Östermalm stället att vara på:)

Hotell Riddargatan

Hotell Riddargatan ligger som namnet säger på Riddargatan centralt i Stockholm. Ett stilrent mysigt hotell med bra utgångsläge för sightseeing av bla. Kungliga slottet och Gamla Stan med omnejd. Såklart ligger även alla de dyraste butikerna på Östermalm precis utanför och så även välkända Stureplan med Sturegallerian. Ja som turist kan man inte bo bättre då man kan utforska så mycket omkring hotellet. Bra kvalitet på sängar, fungerande Wifi och en rejäl frukost ingår också på hotellet.

Ett trevligt hotell mitt i gräddan som jag absolut rekommenderar!

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis