HMs ”& Other Stories” visar oss vägen till årets hetaste höstmode. Vi ser fortfarande mycket blommiga mönster och mörkgrönt är säsongens stora IT-färg. Det som är extra roligt är att rosa är kvar från sommaren och vi matchar det nu med svart för en mer tuff höstig look.

Personligen älskar jag verkligen & Other stories tumblr-liknande sida med mer höstmode än ögat klarar. Har ni missat den?? kolla då in mitt lilla smakprov här…enjoy! :)

Höstmode

 

jacka

Årets höstmode går i mörka mustiga färgade toner som läckert vinrött och mysigt mossgrönt.

höstmode 2013

höstmode 5

HM

Blå detaljer… HET höstmode!

autumn fashion 2

hostmode 5

Få den 1960’s retrostilen… årets höstmode flirtar rejält med Jackie Kennedy :)

hostmode

Höstmode

 

HMs & Other Stories

Svenska H&M:s nya satsning ”& Other Stories” är class all the way. De projektansvariga har i tre år arbetat på att utveckla sitt märke i allra största hemlighet. Från början var det tänkt att de skulle bli ett nytt skönhetsmärke. Men så blev det inte. Samuel Fernström som är ansvarig för & Other Stories förklarar att de istället ville skapa en helhet, en hel look. Och nog blev det en helhet. & Other stories har makeup, hudvård, kläder och mängder av accessoarer. Priserna pendlar mellan 50 kr och 3 000 kr, allt beroende på material.

Plaggen kommer vara uppdelade i olika sk. fashion stories med mycket inspiration från high fashion i Paris. Skorna till de två första av de fyra stilarna är det Acnes skodesigner Nicole Wilson som står för.

Första svenska butiken öppnade i Mars på Biblioteksgatan i Stockholm och den är hela 700 kvardratmeter stor, 100 var för de olika inriktningarna och hela 100 kvadrat till bara skor. Butiker kommer även att poppa upp i Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Milano, Paris och de har en webbshop på stories.com.

Jag har alltid gillat Hm och deras nytänkande…ett företag med många bollar i luften och som är i ständig förändring, just how I like It. Jag vill inte ha några andra historier. Det räcker med Other stories :)

Vad gillar ni HMs baby, & Other Stories?

Ha en kanondag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

16 Comments

 1. Fint, men inget som skulle klä mig :D
  Jag får hålla mig till herravdelningen *S*

  En magisk dag önskar jag DIG <3

  Kram
  Stoffe

 2. sänder en liten tanke till dig. läste på stoffes blogg..
  fina grejer. roligt med inspiration. håller på att planera höst o vinteroutfits. kollar vintagebutiker, nätet och övrigt.
  stor kram på dig

 3. Dear Maria, you just made me want to make some shopping for the upcoming fall, love both brands, the first look is my fav! Kisses and hugs, have a great weekend! Love xo

 4. I can’t even tell you what a huge & other stories fan I am! Though there’s no shop in Switzerland.. so I basically have to stick to H&M! Their collections are so great, too :)

 5. Gorgeous post, darling!
  Love that bra!

  xoxox,
  CC

  P.S. Thanks for letting me know the translation of your blog name :)

 6. Åh, jag älskar detta! Så snyggt!

  Tack för fin kommentar på min blogg! På högermarginalen finns ett ”plus”-tecken att klicka på så kommer man till bloglovin :-)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.