fbpx

Höstbilder för att bota höstdepression

Det sägs att många lider av höstdepression. Detta förstår jag i teorin eftersom vintern är på väg, men i praktiken kan hösten vara en av de vackraste tiderna på året. Till exempel, är man ute och vandrar i naturen är det inte svårt att inspireras och fota vackra höstbilder. När man lär sig att betrakta hösten som en vacker årstid med fina färger och nyanser så behöver inte höstdepressionen ta över allt för mycket.

Höstbilder

Jag var ledig idag och tog chansen att ta en härlig höstpromenad i Delsjöområdet mellan Göteborg och Mölnlycke. Det var ett tag sedan jag fotade så det var roligt att komma igång igen.

Jag tog dessa kort med mobilkameran (iPhone 4S) så kvalitén kan inte jämföras med en systemkamera. Med det sagt kommer jag i framtiden att skriva ett inlägg om fototips för mobilkameror. Än så länge får ni njuta av dagens höstbilder. Jag hoppas de hjälper er att se hösten i ett mer positivt ljus :)

På min vandring runt Delsjön som jag älskar passade jag på att fota och det blev ganska fina höstbilder om jag får skryta.

Höstbilder

Vad tycker ni om hösten ? OCH vad tycker ni om mina egenfotade höstbilder från Delsjön här i Göteborg :)

Deprimerande eller inspirerande?

Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis