Det sägs att många lider av höstdepression. Detta förstår jag i teorin eftersom vintern är på väg, men i praktiken kan hösten vara en av de vackraste tiderna på året. Till exempel, är man ute och vandrar i naturen är det inte svårt att inspireras och fota vackra höstbilder. När man lär sig att betrakta hösten som en vacker årstid med fina färger och nyanser så behöver inte höstdepressionen ta över allt för mycket.

Höstbilder

Jag var ledig idag och tog chansen att ta en härlig höstpromenad i Delsjöområdet mellan Göteborg och Mölnlycke. Det var ett tag sedan jag fotade så det var roligt att komma igång igen.

Jag tog dessa kort med mobilkameran (iPhone 4S) så kvalitén kan inte jämföras med en systemkamera. Med det sagt kommer jag i framtiden att skriva ett inlägg om fototips för mobilkameror. Än så länge får ni njuta av dagens höstbilder. Jag hoppas de hjälper er att se hösten i ett mer positivt ljus :)

På min vandring runt Delsjön som jag älskar passade jag på att fota och det blev ganska fina höstbilder om jag får skryta.

Höstbilder

Vad tycker ni om hösten ? OCH vad tycker ni om mina egenfotade höstbilder från Delsjön här i Göteborg :)

Deprimerande eller inspirerande?

Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.