Homestyling Göteborg: På uppdrag med Intro inred

Det bästa med att driva Inredningsvis är att jag får chans att träffa folk jag aldrig gjort tidigare och prova på nya spännande uppdrag via bloggen. För ett tag sedan har jag nämligen provat på hur det är att jobba med drömyrket Homestyling. Jag fick följa med ett av Göteborgs största homestyling företag  ute på fält och se hur det verkligen går till bakom kulisserna som homestylist.

Ni som tror att Homestyling bara är att piffa några prydnadskuddar och fixa lite blommor TÄNK OM. Det är ett gediget arbete med mycket tanke, kraft och jobb bakom varje visningshem.

Homestyling Göteborg

inredning

VARDAGSRUM FÖRE HOMESTYLING

homestyling

KÖPTIPS: Ursnygg billig modern inredning som ovan hittar ni att köpa HÄR

VARDAGRUM EFTER HOMESTYLING med proffsiga Intro Inred i Göteborg.

inredningsblogg

SOVRUM FÖRE HOMESTYLING!

inredningstips2

KÖPTIPS: Tavlor och snygga sängkläder som ovan hittar ni att köpa HÄR

SOVRUM EFTER

homestyling lager

Intro Inred har ett stooort lager fullt med härliga inredningsdetaljer till homestyling jobb. Varje inredares våta dröm att vandra därinne kan jag säga :)

IMG_1392

På väg mot styling i visningshemmet med Anna.

inredningstips

Lägenheten som ska stylas är en klassisk sekelskiftesvåning i Vasastan i GBG. Vackra detaljer finns överallt som denna gamla järnspis i hallen. Är inte det Marockanska golvet bara underbart?

IMG_1393

Homestyling Göteborg – Intro Inred

Jag följde med den gulliga tjejen Anna som jobbar på Intro inred och så här såg vår dag ut :

Dagen började med att jag mötte upp Anna vid deras lager nere vid Röda sten i Göteborg. Därifrån planerar man vad som ska göras på dagen samt vilka inredningsdetaljer som ska hämtas. Sedan när man burit in alla prylar i flyttbilen åker man till det hem som ska säljas. Efter vi kom fram till den vackra våningen i Vasastan börjar jobbet att flytta in alla stylingprylar.

Anna sänder iväg mig på uppdrag att köpa en ram till et tavla som ska vara med i stylingen. När jag kommer tillbaka är hon i full gång att homestyla hemmet på bästa vis. Jag ser hur ett tidigare platt trist hem förvandlas till levande och inbjudande med Annas vana inredningsöga. efter dagen med Intro Inred inser jag att Homestyling är SÅ mycket mer jobb än vad man kan tro när man ser stylade hem i tidningar. Lite som att flytta fast varje dag kan jag nog säga att det är. Det roligaste är att inreda hemmen såklart samt tacksamheten från alla nöjda säljare som tjänat en hacka på jobbet.

  1. Homestyling kan delas upp i olika delar. Först går homestylisten igenom med säljare och mäklare vad som behöver göras i visningshemmet.
  2. Nästa steg är att planera vilka inredningsdetaljer som hemmet behöver och kolla på lagret. Efter det börjar den minst sagt arbetsamma flytten från lager till hem.
  3. Styling påbörjas och hemmet görs om till en plats som tilltalar alla typer av eventuella köpare. Plotter som personliga ägodelar tas bort det är viktigt hemmet ger en mysig och inbjudande men ej familjär känsla. Hemmet ska tilltala alla människor gifta såväl som singlar och pensionärer.
  4. När hemmet är färdigstylat kommer fotograf och fotar hemmet samt en mäklare som kollar läget inför kommande visning av hemmet.
  5. Hemmet visas för eventuella köpare och enligt mäklarstatistik kan värdet på ett säljobjekt höjas med hela 10 % efter en bra genomförd homestyling.

Homestyling är sammanfattat ett värdefullt men även slitsamt arbete på många vis och inte bara ytligt som många tror. Ska ni anlita ett företag i Göteborg för homestyling så rekommenderar jag Intro Inred starkt. De har den kompetens och sköna arbetsanda som krävs när man ska göra ett hem mer värt vid försäljning.

Hoppas ni gillat min Homestyling Göteborg special:)

Ha en härlig dag!

LOVE M

intro-inred

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

4 kommentarer

Ekenäsliv onsdag, augusti 20, 2014 - 06:22

Himmel så spännande !! Verkligen drömlägenheten där ;)
Ha de gott!
Kram Anna

Svara
Anna Intro Inred torsdag, augusti 21, 2014 - 09:53

Vad roligt att se Maria!
Om ni alla vill följa min vardag, gå in på instagram och ”annanstans”
Där finner ni massor med inspiration!

Kram på dig M

Svara
Sofia torsdag, augusti 21, 2014 - 11:00

Men wow så snyggt! Måste börja följa dig direkt Anna ”annanstans” väldigt inspirerande!

Svara
Cornelia fredag, februari 6, 2015 - 19:54

Så jäkla snyggt, före och efterbilden! Ser nästan större ut fast det e fler prylar..

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 kommentarer 471 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis