Högkvalitativt hund & katt foder

(I samarbete med majstor.se)

Att jag är en sann kattmänniska vet ni nog vid detta laget. Jag har alltid älskat katter och är uppvuxen på landet är mamma som mest hade 10 katter. Katter är fantastiska djur med hög intelligens och personlighet. Min hankatt är min sanna själsfrände och han är min absolut bästa vän. Husdjuren ger inte för att få nåt som människor, utan de ger oss villkorslös kärlek varje dag oavsett vad. Något som är extra viktigt när man har husdjur är att välja ett bra högkvalitativt foder. Att ge sitt husdjur dålig billig mat kan göra att deras njurar tar skada fort och minskar deras livslängd markant.

Majstor erbjuder ett provpaket med väl utvalda produkter ur deras sortiment. Här har jag testat bla maten på mina egna katter och de älskade den direkt.

Alla mysiga djurbäddar ovan hittar ni HÄR

Majstor har inte bara djurfoder utan även supermysiga husdjursbäddar. Dessa bekväma bäddar blir snart kattens eller hundens speciella favoplats i hemmet.

Majstor på Instagram hittar ni under majstor_swe

Idag tipsar jag alltså om majstor.se ett företag som satsar helhjärtat på bra produkter för hund och katt. Majstor har inte bara husdjursmat utan även hund/kattsängar, kattsand, godis och hud och pälsvård. Majstors affärsidé är att noga välja ut nischade högkvalitativa produkter för husdjuren. De satsar helt enkelt på kvalitet före kvantitet och allt utvalt med passion och hjärta för våra håriga små vänner. Majstors motto är…..

Alltid högkvalitativt foder med en nypa kärlek och passion som enda tillsats.

Mina katter Brorsan och Pärlan älskade maten från Majstor och ger 4 tassar upp för glansigare päls och godare mat :) Jag rekommenderar alla som vill ge sitt husdjur det där lilla extra att testa Majstors produkter.

Vov Mjau!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 124 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis