Hjälp svårt sjuka barn att få ljus framtid

Vill NI hjälpa svårt sjuka barn och deras familjer att se en ljus framtid ???

Se då hit för er hjälp är helt avgörande. Jag hjälper er varje dag här via bloggen att bidra med härlig inrednings inspiration nu hoppas jag att NI vill hjälpa mig :)

Jag har bestämt att hjälpa Ronald Mc Donald hus i Göteborg att bygga 13 nya familjerum och genom era bidrag kan mörker förvandlas till ljus. Ni kan vara med och hjälpa familjerna att få all den trygghet som behövs när deras sjuka barn vistas på Drottning Silvias barnsjukhus precis bredvid.

7029306_f260

Min far dog nyss i cancer så jag vet hur oerhört smärtsamt det är att se en anhörig tyna bort in i döden. Varje år dör tusentals barn i svåra kroniska sjukdomar och deras föräldrar får aldrig se dem växa upp och få en framtid. Ronald McDonald hus i Göteborg är en fristad för sjuka barn och låter deras föräldrar känna ett hopp mitt i sorgen. Nu ska Ronald Mc Donald huset alltså utöka verksamheten så att ännu fler människor kan få känna hopp.

Om tex. 1000 personer bidrar med endast 300 kr blir det mycket i slutändan så alla bidrag är välkomna :)

Gå bara in PÅ LÄNKEN HÄR https://www.betternow.org/se/maria-ljungstrom-s-fundraiser-for-ronald-mcdonald-hus-goteborg OCH GE ERT BIDRAG :)

Det är genom ER denna dröm kan bli sann och jag ber er nu att skänka ett bidrag för alla summor stora som små gör skillnad om ALLA hjälps åt :)

LOVE TILL ALLA HJÄLPARE

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 465 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis