Hitta rätt lån för oväntade utgifter

Ibland händer oväntade saker i livet! Det kan vara oväntade utgifter eller att något oväntat händer.  Att ta ett snabbt mindre lån och återbetala det snabbt kan vara en smart lösning. Däremot är det osmart att ta lån som de i lyxfällan till resor hit och dit. Men ibland krävs en kortsiktig ekonomisk lösning och att låna 10 000 kr vara ett smart drag. MEN ta inte första bästa lån då det kan bli rejält dyrt. Utan hitta en jämförsajt för lån och jämför olika lån från olika banker innan ni bestämmer er.

Idag tipsar jag om finbino.com som jämför olika typer av lån. De har olika kategorier att välja på som snabblån, billån, privatlån, lån med direktutbetalning och många fler. Ett smart sätt att hitta just det lån som passar beroende på situationen i livet. En gång i livet hade jag dåligt ställt och då fick jag hjälp att samla mina tidigare dyra lån i ett större med bra ränta. Detta ändrade mitt liv totalt och jag kan rekommendera alla som sitter med flera lån att göra samma.

Tips från Finbino – att byta bank

Väldigt många människor hänger kvar vid samma bank de blev kunder i första gången. Kanske är det samma bank som föräldrarna använde och man stannar kvar av ren tradition. Många tycker dessutom det kan kännas jobbigt att byta bank. Detta kunde inte vara mer felaktigt!

Eftersom utbudet av banker idag vida överstiger det som fanns för 20-30 år sedan, speciellt i takt med internetbankernas tillkomst, så skiljer sig bankernas utbud, räntor och tjänster markant. Det kan alltså löna sig ordentligt att jämföra. Den nya banken bistår vanligtvis med det praktiska med att föra över kapital och besparingar till den nya banken, vilket förenklar bytet för dig.

Låna smart!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 141 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis