fbpx

Hitta kärlek och romans med en ny datingapp

(I samarbete med vissla.se)

Midsommar sägs vara den tiden på året då det är mest sex i omlopp och flest barn tillverkas. Jag känner därför att det är hög tid att tipsa om något jag faktiskt själv är specialist på….dejting. Genom (alla) år som singel har jag från och till varit med på otaliga dating eller raggsajter som det mindre fint kallas. Vissa perioder blir man så trött på alla oseriösa fuckboys utan respekt att man nästan börjar bli allmänt manshatande. Medan andra perioder är riktigt bra som singel och man lär känna många nya intressanta folk via nätet. De datingaktörer som används mest i Sverige är förmodligen Tinder och Happypancake eftersom båda går använda gratis.

MEN NU! har det kommit en ny fräsch uppstickare på datingapp scenen vid namn vissla.se Detta tycker jag som queen av nätdatingsajter är extra kul och såklart ska jag testa den inom snar framtid.

Vissla.se

Idag tipsar jag alltså om Vissla.se som är en helt ny datingapp och erbjuder seriös dating. MEN det som skiljer Vissla från tidigare datesajter är att man specifikt kan välja på sitt sök om man söker bara vänner, real love eller bara lösa relationer. Jag menar HUR många gånger har jag inte försökt hitta nya vänner, så säger killen ja visst sen söker han iaf sex:( Då är det ju jättebra med Vissla som bara matchar ihop folk med det de faktiskt letar efter OCH inte nåt annat. Jag menar hur kul på en skala är det att höra “tjena snygging vill du ha fontänorgasm” från nån snubbe utan profbild som jag fick en gång. Nej jag kräver respekt från de jag talar med på dejtingsajter och det borde väl vara en självklarhet? Jag menar hur svårt kan det va liksom.

Tre datingsite BIG NO NO (från personlig erfarenhet:)

1 Skriv INTE listor vad ni vill ha och inte vill ha. Det osar kontrollfreak och är allmänt irriterande och opersonligt på alla vis. Man är väl för fasen ingen köpnota på ICA?

2. Skriv inte att ni söker seriöst när ni egentligen söker löst, det är så jäkla sunkigt och slösar bara folks tid. Ta reda på vad ni verkligen VILL ha i livet just nu, innan ni ger er in i dating. Det är mest fair game från alla håll sett.

3. SNÄLLA! En gång för alla SLUTA att lägga ut oseriösa profilbilder på kändisar, djur, raketer, bilar ja typ på allt annat ÄN på er själva. Ännu värre med folk som lägger ut suddiga foton som om de var tagna på fyllan efter kl fyra innan baksmällan slog till. Och alla dessa snapchatfilter WHY? Ingen vill se facet på ännu en löjlig spacead kanin med fula morrhår. Jag menar hur svårt kan det vara att ta en ok selfie 2018? eller låta polaren ta ett riktigt bra foto i normal posé Känner ni er för fula för att hamna på bild?  Well deal with it för sanningen kommer ju ändå ALLTID fram när ni väl ska möta ragget IRL.

Där har ni mina bästa tips vad ni ska undvika på datingsajter till varje pris. Låt där till ingen vara otrevlig och sätt gränser direkt så folk vet vad ni vill ha och inte. När ni väl börjat datea kommer ni snart in i “gamet” så att säga och då går det som en dans (eller ja iaf nästan:) Vem vet ni kanske hittar en mysig sommarromans på midsommar med den nya appen vissla.se Bra namn det där med Vissla btw, lite som vissla på dating godingen så kommer han som en snäll liten vovve haha

Jag har varit singel sedan 2015 och gick nyss med igen på några nätdatingsajter. Har jag hittat rätt än? Svaret är nej (är kräsen som F:) men jag är som Charlotte i Sex and the city, jag tror alltid på att kärleken finns någonstans därute bland alla grodor och kan omfamna även en lätt crazy cat lady som mig själv :)

Vad är er åsikt om nätdejtingsajter?? nån smaskig story att dela med er:)

Länge leve LOVE!

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis