Jag kände mig stressad för ett tag sedan och bestämde mig då för att prova på en speciell typ av helande massage. Jag styrde kosan mot Kålltorp till Elisabeth Olsson som driver healing centret Art of being.

massage göteborg
Har ni inte besökt Delsjön bara MÅSTE ni göra det för närmare himlen kommer man inte:)

Massage och lugn i Göteborg

Mitt i det grönaste området nära underbara Delsjön håller Elisabeth till. Man känner ett direkt lugn över hela miljön runt om mottagningen, som att landa. Jag fick prova på en speciell typ av triggerpunkts massage som Elisabeth skräddarsyr till varje person. Hon anser att inga människor är lika och ska därför ha olika massage för olika problem.

Massagen är inte mjuk och mysig snarare skönt smärtsam och brutal vissa gånger. Men efteråt känns kroppen helt befriad från all stadens stress som satt sig och tyngt nerver och muskler. En massage jag varmt kan rekommendera alla oavsett problem och ålder:)

massage terapeut göteborg
Elisabeth hjälper människor att hitta sitt inre lugn

Elisabeth har nyss öppnat sin mottagning i Kålltorp och sysslar med många helande terapier. På Art of being kan man få hjälp med allt från ångest, depression och utmattning till friskvård, viktminskning och rökavvänjning. Elisabeth går ännu djupare om man behöver det och erbjuder även hypnos, healing och sessioner i tidigare liv och själsresor.

massage
Passa på att vandra i de bedövande vackra natur omgivningarna runt Delsjön, bara det helar själen från stress:)

På gång i vår på Art of Being är en workshop på temat tidigare liv i maj samt en meditations kurs.

Elisabeth är lite som en modern häxa med stor kunskap om örter och naturlig hälsa. På hennes ställe används bara naturliga ekologiska preparat och hon säljer även en hel del hälsokost. I det stora hela är Art of Being ett supermysigt ställe med bra eko-tänk dit alla kan vända sig oavsett problem. Art of Being handlar om att stanna upp, bara vara och hitta tillbaka till sig själv.

Bara den undersköna naturen runt omkring är väl värt vistelsen:)

Just nu får ni 20 % rabatt på en valfri behandling hos Elisabeth så har ni vägarna förbi Göteborg och vill bli stressfria GÅ DIT, ni kommer inte ånga er det gjorde iaf inte jag. Berätta att ni läst om behandlingen ni väljer på Inredningsvis så fixar Elisabeth det:)

Ha en stressfri Söndag:)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

  1. Göteborg,min gamla hemstad!
    Verkar vara ett bra koncept:lugn och massage.
    Underbart att det finns ”moderna häxor”, som du kallar dem.
    Ha en lugn och trevlig helg!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.