fbpx

Hitta era perfekta julklappar från Jotex – julklappstips

(I samarbete med Jotex) (Innehåller Jotex Ellos Reforma Soffadirekt annonslänkar)

Så var det dags för årets första julklappstips från mig till er. Jag ger er dessutom julklappstips direkt från mitt eget hem och massa snygga julklappar från Jotex. Jag anser att det finns inga bättre julklappar att ge bort än inredningsgrejer. Jag menar VEM behöver inte inredning? Det är helt enkelt en julklapp som aldrig kan gå fel oavsett ålder eller kön på person. Tänk bara på lillsyrran eller bästa vännen som fått en egen lya, för dem är en inredningsgåva rena drömmen.

LÄS MER: STOR REA på lyxiga gardiner just nu – Veckans fynd

Av alla inredningsbutiker online så tycker jag Jotex är bäst då de har lyxig inredning MEN till låga priser. Därför har jag i detta inlägg samarbetat med Jotex och gjort en sovrumsstyling. Den perfekta julklappen till mig själv är det fantastiskt snygga nya sammetsöverkastet från Jotex ni ser nedan.

Här får ni tips på julklappar från Jotex som de ni ger bort till faktiskt VILL ha och inte bara låtsas villa ha :)

Julklappar från Jotex i mitt sovrum

Mitt eget sovrum med det snyggaste sammetsöverkast ni kan hitta just nu från Jotex:)

Se hur otroligt vacker mönstret är på Jotex nya sammetsöverkast. Katten Brorsan var såklart med mitt i stylingen och däckade till slut på fönsterbrädan…det kostar att vara husdjur till en känd influencer haha :)

Mitt nya rosa sammetsöverkast hittar ni att köpa HÄR vita örngott med svart kant HÄR lyxiga leopardkuddar HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Första gången jag lade ögon på Jotex nya sammetsöverkast blev jag KÄR. Det var verkligen samma känsla som när man ser en kille och vill ha han direkt haha. Nu är överkastet mitt och jag är SÅ nöjd med resultatet. Jag matchade även med Jotex kuddfodral både de vita och de ursnygga med leopardmönster. Det är verkligen en PERFEKT julklapp att ge bort ett lyxigt överkast eller snygga prydnadskuddar.

Årets julklapp till alla tjejer – sittpuffen

Sittpuffar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Nämn EN tjej på hela planeten som inte skulle bli glad för en ny lyxig sittpuff i sammet? Nope för det finns inte. Detta är en så perfekt present och julklapp på alla tänkbara inredningsvis. Tänk bara på att ge en ny sittpuff till tjejen som nyss flyttat till sin allra första lägenhet. Killar se och lär detta vill tjejerna VERKLIGEN ha :)

Julklappar till sovrummet med 20 % rabatt

Fler snygga överkast

Lyxiga överkast ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Det överkastet jag har på min säng är det längst upp till vänster i grått där och det finns i flera färger.

Mjuka lyxiga julklappar från Jotex

Lyxiga gardiner ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Textilier ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

Fynda fler kuddar och plädar HÄR

Sängkappor ovan hittar ni HÄR och HÄR

Stilfulla sänggavlar med rabatt

Sänggavlar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Påslakan billigt just nu

Påslakan ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Hårda Jotex julklappar med 20 % rabatt

Perfekta hårda klappar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR  7. HÄR 8. HÄR

Använder ni koden INREDNINGSVIS20 i kassan får ni 20 % rabatt just nu på allt från Jotex.

Vem vill inte ha STORA hårda klappar till jul :)

 

Visst är Jotex senaste sammetsöverkast bara SÅ fint? Jag är så himla nöjd med mitt sovrum just nu. Jag har bytt och ändrat stilar många gånger men detta känns mest JAG liksom. Min stil är Hollywood glam med en klassisk stilrenhet och mycket päls. Min älskade hankatt Brorsan bara ÄLSKAR mina samarbeten när jag stylar hemma då han då får ligga på de allra finaste pälsarna i sängen haha.

Har ni köpt några julklappar än? om inte så hoppas jag att ni blev inspirerade av mina och Jotex julklappstips i detta inlägget.

Ha en fin fortsatt 1a adventsvecka :)

LOVE M

JULSHOPPEN

Homeroom
1 199 SEK
Newport
799 SEK
Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
Newport
7 500 SEK
Ellos
439 SEK549 SEK
Ellos
639 SEK799 SEK
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
Newport
1 899 SEK
Ellos
399 SEK499 SEK
Jotex
599 SEK
Jotex
699 SEK

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis