fbpx

Hitta en barnvakt att lita på

Aldrig har folk sökt barnvakt online så mycket som nu! Det gäller bara att hitta rätt person som känns trygg och pålitlig. Jag har själv jobbat som barnflicka i ett av Göteborgs finare områden när jag var runt 20 år. Jag minns så väl att mamman gillade mig direkt och sa att hon bestämt sig för att anlita mig redan innan de ytterligare fyra barnvakter hon intervjuade. Jag bodde hemma hos den familjen under tiden jag var deras barnvakt och det var en jättekul och lärorik erfarenhet. Med rätt vald nanny i hemmet blir hon som en självklar del av familjen och lite av en extramamma till barnen. Faktum är att det minsta barnet som jag passade kallade mig för mamma flera gånger:)

Så hur hittar man då en nanny att lita på till hundra procent? Jo ta hjälp av ett företag som gör jobbet åt familjen och söker på personliga önskemål. Idag tipsar jag alla som söker barnvakt om NannyPoppins!

Barnvakt

Online företaget NannyPoppins.se är specialister på det där med att förmedla rätt barnvakt till rätt familj. NannyPoppins ställer viktiga krav på de nannys de förmedlar till familjer. Några är att barnvakten ska ha erfarenhet sedan tidigare att passat barn, ha goda referenser och brinna för att jobba med barn.

Att anlita NannyPoppins och hitta rätt barnvakt går i tre steg. 1. Kontakta NannyPoppins och säg era önskemål och få kostnadsförslag 2. NannyPoppins letar fram en passande barnvakt kandidat 3. Familjen får ett första gratis möte med den utvalda nannyn. Företaget NannyPoppins finns i nästan alla städer i Sverige utom de allra minsta byarna.

Tyvärr har det blivit allt svårare att lita på folk allmänt och man läser mycket skit i media om folk som rånar när de jobbar hemma hos familjer och gamla. Därför är det jättebra att aktörer som NannyPoppins dyker upp och ökar tryggheten i samhället, speciellt när det kommer till barn.

Jag rekommenderar alla speciellt yngre tjejer att testa på vara barnvakt nån gång, då det är mer kul än ni tror och man lär sig både av barnen och av att vara barnflicka allmänt. Jag har massa jätttekul minnen fån min tid som barnvakt och de tar jag med mig resten av livet.

LOVE Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis