fbpx

Hitta din mode stil med stylingtest

Att hitta sin unika klädstil kan vara svårt. Ännu svårare blir det om man inte är nöjd med sin kropp som många kvinnor inte är. I media hjärntvättas vi 24/7 av trådsmala människor som alltid ser 100 % snapchatfilter perfekta ut. Verkliga människor ser inte ut så och då blir det en konstig kontrast när folk står där i butiken och modet på bild inte alls ser samma ut IRL. Detta har veckans valda webshop dresslikemarie.se tagit fasta på och de har därför en unik affärsidé gjord för “riktiga” människor.

Att sälja kläder i storlekar som passar alla och framför allt att använda vanliga kvinnor som modeller och inte bara trådsmala superperfekta modeller.

Dresslikemarie

Ägarinnan till Dresslikemarie brinner förr det där med att alla kvinnor ska känna sig snygga. Det syns i hennes positiva utstrålning på alla foton och hon är även själv modell för de flesta kläder på dresslikemaries hemsida.

Flera nyheter hos dresslikemarie i höst och denna smickrande gröna klänning är en av dem.

Hos Dresslikemarie ska alla kvinnor få känna sig snygga oavsett storlek, ålder eller utseende.

STYLINGTEST

 

Jag va en av de första som fick prova på stylingtestet vilket var kul. Här kan ni se vad Dresslikemarie rekommenderar mig. Testet är baserat på kroppsmått och vad man gillar för färgskala. Jag rekommenderar alla som känner sig osäkra med mode att göra detta test. Det är kul och ni kan få kläder rekommenderade som ni inte hade valt själva ute i butik.

 

Varför inte liva upp det grå höstrusket med en ny färgglad sjal? Hos dresslikemarie hittar ni massa vackra prisvärda sjalar och halsdukar denna säsongen.

Affärsidén bakom Dresslikemarie.se att det ska finnas mode för alla kvinnor i alla storlekar är redan en succé. Marie ägarinnan bakom dresslikemarie.se brinner för det där med rätt styling och det syns även på bild. Hon berättar att många kvinnor kommit till deras butik och inte vågar prova kläder i vanliga butiker längre, då inget passar. Då slutar det ofta att kunden går ut ur butiken ledsen och inte känner för att handla kläder igen. Detta ändrar Dresslikemarie på, då de får varje kund att känna sig speciell. De hjälper till i hela processen till kunden har hittat en outfit som passar för alla tillfällen i livet, oavsett det är till vardag eller till fest.

En nyhet nu i höst/vinter hos dresslikemarie.se är deras sk. stylingtest alltså en onlinestyling. Där gör man ett enkelt test online där man skriver in sin kroppsform, vad man gillar för färger på kläder osv. Sedan går stylisterna hos dresslikemarie.se igenom kundens svar och letar från det fram en unik outfit som passar kundens önskemål. Jag testade själv onlinstylingen och den var väldigt smidig, så jag rekommenderar alla att prova på den.

När vi ändå är inne på det där med modestorlekar känner jag att jag måste ta upp en sak som retat mig länge. Jag är lång och jättesmal, ändå får jag numer i flera stora klädbutiker ute köpa size large fast jag absolut inte har large. Jag har i normal storlek 36/38. Men neeeej hos Zara tex där sys storlekar så små att man får ta jättestora storlekar och man känner sig allmänt dum och förvirrad när man gått ut. Varför går storlekar ner till mindre och mindre i de största butikerna? Jag menar vem syr de till? dvärgar? För om jag som är så smal känner mig fet i deras kläder, hur ska då de större tjejerna känna sig. Jag har dessutom hör massa tjejer jag talat med sagt samma angående nya tidens storlekar i de större klädkedjorna. Näääee det är dåligt och jag önskade alla butiker går tillbaka till tiden när size 38 var size 38 och inte size ZERO:(

Är ni helt enkelt trötta på butiker med kläder för folk i size zero, ja då är det veckans webshop dresslikemarie.se ni ska besöka bums.

Ha en fin helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis