fbpx

Hissgardiner inspiration: tips att inreda solskyddat

(Innehåller annonslänkar)

Dags för lite härliga hissgardiner inspiration! Inred modernt och avskalat med en lövtunn hissgardin som låter dagsljuset bara sirla in med lite romantiskt skimmer. Det är hur de flesta vill se sina fönster om sommaren. Solen i all ära men när man kommer in vill man gärna inte sitta och bli grillad. Hissgardiner är även bra om man bor i ett litet hem med små fönster. Istället för klumpiga gardinlängder som tar upp space, då är hissgardinerna en smartare lösning.

LÄS MER: 10 tips för perfekta fönster

Det är då hissgardinerna kommer till sin fulla användningsrätt. Inredningsvis ger här tips och råd för en bevarad solskyddad inredning och snyggare solskyddade fönster.

Hissgardiner inspiration

hisgardiner

hissgardiner inspiration

Låt hissgardinerna gå i samma färgnyanser som övrig inredning. Det ger ett balanserat helhetsintryck och är jädrans snyggt också.

Ni hittar gardiner ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

 

hissgardin

Varför inte matcha hissgardinen med övrig inredning? här går soffa och gardin i samma härliga klarblå nyans. Ger rummet känslan av balans och karaktär.

Blå inredning är btw riktigt inne denna säsong så passa på fynda. Indiska har härliga indigoblå kuddar och Åhlens mer marin inredning.

hissgardin sovrum

Så här enkelt och snyggt kan det bli utan vanliga gardiner! och en hissgardin gör sig bäst i rum med lågt i tak, placera den gärna precis vid taket för en förhöjande effekt.

Mörka hissgardiner

Ni hittar hissgardiner ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

soffa

Svarta gardiner ger ett maskulint mystiskt intryck, matcha gärna med orientaliska inredningsdetaljer.

IKEA Emmie

Den här hissgardinen från IKEA är jag sugen på…gillar den enkla stilen :)

prydnadskuddar

Det är fasligt varmt inomhus där jag bor om sommaren och det är minsann inte bara ute jag behöver solskydd. Enligt mig är hissgardiner hetare än hett, därför att de finns i alla upptänkliga former och färger. Som på bilderna ovan kan man mixa och matcha gardinerna med resten av inredningen…snyggt.

Själv har jag köpt en urläcker hissgardin från Ellos i fransk inspirerad stil och jag rekommenderar dem ett besök.

Jag önskar er en solskyddad dag!

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis