(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Alla ni som älskar retro inredning och loppisfynd SE HIT! För idag har jag med mig en bit av retro-heaven till er att gotta er i. Det var ett tag sedan som jag fick upp ögon för en härlig retro chic homestyling-firma på söder vid namn Mother interior.

LÄS MER: Fynda billiga bord i mässing och marmor – lyxiga billiga bord

Jag har idag valt ut bara ett axplock från deras härliga inspiration av retro inredning med en doft av svunna tider!

Retro inredning

retro inredning

Mother Interiörs signum är att fånga upp den vintage känslan i gamla retrokåkar på härliga Söder i Stockholm. Jag bodde där i somras och blev helt KÄR, Söder är den enda plats i huvudstaden jag skulle vilja bo :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

retro dekor

inredning kakelugn

har ni tänkt på att kakelugnar fasen gör sig till vilken inredning som helst DET kallar jag dekordominans!

inredning retro

Det osar solgult 60-tal schackrutigt golv och retro skomakarlampa!

retro kök

vardagsrum inredning

Massa härliga retro fynd i en skön lätt bohemisk kombo! draperiet för sovalkoven är ju bara grymt coolt :)

hemmakontor

Hur perfekt och mysig är inte uteplatsen då :)

retro sovrum

uteplats södermalm

LÄS MER: 10 billiga sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känslan

Jag förespråkar alltid att återanvända mer än att köpa nytt i en värld full av onödiga prylar. Detta är vad Mother Interiör sysslar med på deras stylingar. De fångar upp känslan av 40-60 talshusen på Södermalm och ger dem en passande retro inredning. Jag har svårt för homestyling-firmor som överstylar hem på helt fel Inredningsvis bara för att tjäna snabba cash.

Nej Mother interör ger dessa Söder-hem det de verkligen förtjänar och  genom att återanvänder gamla loppisfynd ger de även miljön en tjänst på försäljningen.

Ändå är retro-stilen inte min inredningsstil, Emen detta kan jag bara inte låta bli att älska. Tack Mother för jag fick inspireras och uppleva en liten bit av retro-heaven:)

Vad gillar ni retro stuff ? old fashioned chic eller simply old shit ? :)

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. Oh man there are so many beautiful pieces of furniture in this home! I absolutely love that striped yellow lighting fixture in the dining room. Where can I find one like it? It has such a wonderful unique shape and color. I love it! Thank you for sharing these awesome photos of this wonderfully decorated home!

    Julie~FurnishMyWay

  2. Men ÅH! Såg av en slump denna post idag och gud vad glad jag blev! Tusen tack för dina fina ord!! /Louise, Mother Interior

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.