fbpx

Fynda Hemtex överkast med 30 % rabatt

(Innehåller adslänkar)

Just nu är det REA där ni kan fynda Hemtex överkast med hela 30 % rabatt. Att byta överkast i sovrummet ger genast en helt ny atmosfär. Jag hade själv ett mörkt överkast och byte till ljust. Det öppnade upp hela rummet och fick det att kännas större på samma gång. Hemtex har även rabatt på påslakan just nu som ni kan matcha era nya överkast med.

LÄS MER: Så hittar ni rätt vardagsrum möbler – våra bästa tips

Här får ni 6 lyxiga Hemtex överkast med 30 % rabatt just nu!

Hemtex överkast

Ett stilrent beige överkast från Hemtex finns HÄR

HEMTEX ÖVERKAST SAMMET

Ni hittar lyx sammet överkast HÄR

Med detta lyxiga sammetsöverkast får ni ett sovrum som hör hemma i Hollywood!

Ni hittar grönt överkast ovan HÄR

Grönt är trend färgen nummet ett i år! Visste ni att grön färg enligt Feng Shui har lugnande effekt på sinnet? Så att inreda med grönt i sovrummet i kuddar och överkast, är perfekt för en lugnande miljö.

Ni hittar överkast ovan HÄR

Ni hittar natur överkast ovan HÄR

Blått överkast ovan finns HÄR

4 tips för ett mysigt och lyxigt sovrum

1. VÄLJ STIL

Från skandinavisk stilrent till industriell mer rå stil, att lära känna till din stil hjälper till att begränsa dina val när du handlar möbler och inredning till ert sovrum. Är du osäker på vilken stil du lutar åt? Vi rekommenderar att du hämtar inspo via Pinterest, Instagram eller hos Inredningsvis här. Var uppmärksam på vissa kvaliteter som konsekvent dyker upp, såsom material, färgscheman och former.

2. TÄNK PÅ DINA SINNEN

Det är lätt att fastna i hur saker ser ut, men när det kommer till att inreda ditt sovrum bör du också vara uppmärksam på hur saker känns, luktar och ljud. Till exempel har en lavendelfylld diffusor en naturligt lugnande doft till ditt utrymme, medan en bullermaskin kan överrösta trafikljud och högljudda grannar för att hjälpa dig att somna ASAP.

3. SKAFFA EN MYSIG MATTA

Av alla textilier finns inget bättre sätt att börja dagen på, än att hoppa upp ur sängen och sätta fötterna på en mjuk matta. Mattor ger omedelbar värme och mysighet till ett sovrum, samtidigt som de ger extra design look.

4. SÄTT STÄMNING MED BELYSNING

Belysning kan göra eller bryta ett ögonblick. Oavsett om du försöker sova ut när din partner går till jobbet, eller koppla av med ett med Netflix i sängen, gör rätt belysning hela skillnaden. Så välj sovrumslampor med omsorg och använd alltid DIMMER!

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis