Dags för lite skön Hemtex inspiration signerad sommar! Hemtex har bla. denna säsong släppt nya utestolar inför sommaren, i flera läckra nya färger. Sedan måste jag tipsa om en personlig Hemtex sommarfavorit och det är strandmadrassen som viks ihop till en smidig väska. Den är bara SÅ smidig och bra att ta med på cykelturen till havet. Hemtex har även kommit med massa nya snygga sommar textilier, väl värda att spana in. Kolla speciellt de sommarblommiga avtorkbara dukarna, de är både smarta och snygga på samma gång.

Här får ni nu lite Hemtex inspiration med 10 snygga sommarfavoriter!

Hemtex inspiration – sommar

Ni hittar duken ovan HÄR

Duken ovan är en smart vaxduk som är avtorkningsbar gjord av PVC. Passar perfekt för barnkalas eller vuxenfest med mycket spill och lek.

Ni hittar grön stol ovan HÄR

Ni hittar lång grön sommardyna ovan HÄR

Ni hittar kruka ovan HÄR

Räfflad stilren blomkruka som kan användas både inne och ute!

Ni hittar smart madrassväska ovan HÄR

Jag bara MÅSTE tipsa om denna smarta madrass som går vika ihop till en smidig väska. Jag har köpt den flera år i rad på Hemtex och jag är besatt i denna till sommaren, ETT MÅSTE!

Ni hittar blå hemtex stol ovan HÄR

Ni hittar kylväska ovan HÄR

En kylväska är oumbärlig när det är varmt att frakta maten i och denna är även snygg att se på.

Ni hittar duken ovan HÄR

Ni hittar denna lilla smidiga kylväska HÄR

Ni hittar Hemtex dynor ovan HÄR

Hoppas ni gillat min Hemtex inspiration sommar special. Och visst vill man bara åka till stranden och ha picknick med vännerna när man ser alla dessa härliga sommarprodukter :)

/Maria

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.