Hösten är en tid då vi spenderar mer tid inomhus och med det vaknar inredningslusten till liv. Själv känner jag alltid för att förnya och byta ut gamla tråkiga detaljer mot nya.

Såklart letar jag då även efter bra inredningsbutiker som erbjuder det allra bästa för att göra höstfint på hemmaplan. Så häng med och se vad jag har hittat åt er :)

hemston

inredningstips

inredning

prydnadskuddar

inredningsblogg

inredning 2

lampor

soffbord

Hemston

Jag har letat fram en riktigt härlig inredningsbutik på nätet vid namn Hemston och som även blir utnämnda till denna veckans webshop här på inredningsvis. Hemston bjuder på exakt den typ av stilfull inredning som jag letar efter.

Deras sortiment består av tidlösa klassiska möbler kombinerat med en modern stilrenhet. Det bästa är att Hemston jobbar direkt med tillverkare och grossister, vilket gör att möblerna alltid har hög kvalitet men till ett lågt pris. Hemston själva säger:

Vi kommer alltid göra vårt bästa för att erbjuda hög personlig service och trevligt bemötande

Så vill ni förnya därhemma i höst är Hemston den webshop som jag kan rekommendera varmt. De har dessutom gratis frakt på alla varor så till att skynda fynda :) Ni hittar alla härliga classy möbler HÄR

Ha en härlig dag!

LOVE M

hemston banner

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

11 Comments

  • Thanks! Check out their website – you’re bound to find loads more! :)

 1. Snyggt!! Gillar verkligen det dar brickbordet… maste nog kolla in lite narmare!
  kram!

  • Kan tänka mig att vissa mindre/lättare prylar går att skicka. Kanske lite dyrare med soffor, dock ej omöjligt! :)

 2. Such beautiful inspirations, as always – visiting your blog always gets me thinking about redecorating my apartment :)
  xox,
  Cee

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.