Jag fortsätter veckan med att informera om heta trender inom heminredning 2015 Denna gång har jag satt samman en liten guide för vad som gäller och vilken heminredning som är rätt detta år.

Har ni sett trenderna förut ….sorry repris …om inte är det bara att hännngggga med och inspireras :)

heminredning

Modern heminredning

Ljust träslag på möbler tillsammans med pastellfärger är hot stuff 2015

heminredning lantlig

inredningstips

Pastellfärgad heminredning :

är lika hett denna vår som förra. Det verkar som vi Svenskar har en odödlig kärlek för söta pastellkarameller på vår och sommar. Jag kan förstå det helt då pasteller alltid gör en lika glad efter en låååång mörk trist vinter :)

heminredning sovrum

heminredning grafisk

heminredning inspiration

Grafisk inredning

är så het just nu att det ryker om de kantiga mönstren. Konsten ovan är grafiska akvareller som passar i de flesta moderna hem och kommer synas mycket gissar jag 2015

inredning

 

 

Blå heminredning :

och då speciellt mörkt havsblå kommer simmandes in i våra hem under sommaren 2015 Blått enligt Feng Shui är svalkande kanske just därför vi använder blå heminredning om sommaren när det är varmt :)

 

paslakan ellos

Detta onaturligt läckra påslakan kommer från Ellos.se och kommer definitivt att svalka min heta säng denna sommar :)

heminredning badrum

inredningsblogg

Vit marmor

TSSSS YES säger jag till denna trend då jag älskar vit marmor, det är ett av de lyxigaste material som finns. Hur snyggt är det inte att inreda badrummet med läcker vit marmor på väggarna mmmmm :)

Har man inte råd med äkta marmor kan man göra som kungen av inredning Ernst Kirchsteiger och måla en bordsskiva så den ser ut som riktig marmor :) kul och fyndigt av härliga Ernst, ni såg bordet jag talar om i sommar med Ernst 2014.

heminredningar

Trend: Heminredning 2015

Jag måste medge att jag inte följer några trender själv inom heminredning. Jag tycker alltid att man ska följa hjärtat både inom mode och inredning. Men jag vet att det finns många trendkänsliga själar i cyberspace och eftersom jag ändå driver en inredningsblogg kan jag lika väl tipsa för år 2015 :)

Att vit marmor är på tapeten är extra roligt då jag älskar den lyxiga känslan det materialet ger. Vem säger nej till en låååång köksbänk i finaste marmor tillsammans med matta vita köksluckor. Sedan är pasteller alltid en stor favorit om våren och då speciellt på den rosa fronten. Men kom ihåg använd bara heminredning som talar till ert hjärta och lägg där till några trendiga detaljer för modern känsla.

Nu vill jag veta vad ni tycker om årets trender inom heminredning ?? har ni någon favo inredning just nu ?

Ha en fortsatt fin vecka snyggingar :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

9 Comments

 1. I love these stylish rooms, especially the tables are stunning.
  Lovely hugs
  Molly

 2. Åhhh så fint med pasteller! Älskar dessa färger speciellt nu när man längtar efter våren! Kram Camilla

 3. Hej,

  Har du en sida med dessa och fler stilar? Jag saknar en webbsida som sammanfattar det på ett lättläst sätt.
  Det är ju kul med nya stilar men det är inte alltid det passar en och jag tycker det är roligt med mångfald, är egentligen inte så förtjust i mode eftersom det är så flyktigt. Om man vill byta stil så kanske känner man för något som var modernt förr.
  Fler stilar: shabby chic, eklektisk (som jag aldrig förstått vad det är), New England, Orientalisk-Etnisk, Afrikansk-Etnisk, Kolonial (Afrika/Asien på 20-30-talet), Industri, Vintage.

  Hälsningar Pernilla

  • hej ok om du inte tycker Inredningsvis har tillräckligt med stilar att visa upp så läs en annan sida :) jag har tagit upp alla som går hittils

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.