Helena Brenke är bara bäst på fillers i Göteborg

Det är ett stort statememt men jag står för det! Jag började gå hos Helena Brenke på Faceclinic för några år sedan och skulle aldrig välja någon annan att utföra fillers i mitt ansikte. Fillers har fått oförtjänt dåligt rykte då man ofta förknippar det med uppblåsta getingläppar och missbildade blåsfisk-ansikten. Det inte många förstår är att det beror på VEM man väljer som utför behandlingen.

LÄS MER: Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger just nu

När Helena Brenke behandlar fylls det aldrig i för mycket utan ansiktet ser bara tio år yngre ut och får tillbaka sin ungdomliga fräschör igen.

Fillers i Göteborg

(Innehåller Soffadirekt Jotex & Ellos annonslänkar)

Många som utför fillers i Göteborg får missnöjda patienter med missbildade ansikten som resultat av en kass utövare. Jag har hört hemska historier där unga tjejer fått läppar som spruckit och mycket mer. Det är därför jag än en gång poängterar att ni måste ta reda på fakta om den utövare ni går till innan. SVT har nyss gjort en brutal granskning av flera som utövar fillers i Göteborg och många åkte dit fett. De hade inte ens någon riktig sjuksköterska utbildning vilket är under all kritik. Helena Brenke som jag går till är både utbildad sjuksköterska och har även jobbat som barnmorska flera år.

LÄS MER: Så får ni en lyxig garderob som Hollywoodfruar billigt

En bra och proffsigt utförd ansiktsbehandling med fillers däremot kan även vara så mycket mer än en skönhetsbehandling, den kan ge tillbaka livsgnistan och glädjen igen. Många som gått igenom svåra sjukdomar som tex. cancer med dess vidriga cellgiftsbehandlingar får ett utsuget sjukt ansikte efteråt av all kamp. Jag själv hade gått igenom många sorger samt kämpat mot en kronisk sjukdom när jag först kom till Helena. Jag gillade inte det jag såg i spegeln då jag såg sorgsen, utsugen och trött ut. Det fillers behandlingar har gjort för mig är att ha gett mig tillbaka självkänslan efter många motgångar och även känslan av att gilla sitt ansikte i spegeln varje morgon. Visst man ska acceptera sig själv som man är bla bla, men jag accepterar hellre ett snyggt ungt ansikte än ett slitet härjat….thats just me:)

SOMMAR REA FAVORITER

Förmodligen alla filler behandlares allra bästa ansikte utåt!

LÄS MER: Upp till 50 % rabatt på sammetsinredning just nu

Sedan är ju Helena själv den absolut bästa förebilden utåt för fillerbehandlingar då hon är så jäkla snygg. När man ser på henne tänker man…yes det är så man vill behandlingen ska sluta. Jag var en gång hos en av alla dem som utövar fillers i Göteborg men som såg helt missbildat fylld ut. Bruden hade så stora läppar att käften såg missbildad ut när hon talade. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg på hennes plastiga face. Grejen är att en ful och dåligt fylld fillerutövare ger inget proffsigt intryck och man vill definitivt inte bli behandlad av nån som själv ser dåligt behandlad ut.

Ni ska alltid kolla efter detta märket nedan hos den fillerutövare ni går till. Har de inte det RUN FOR YOUR LIFE eller snarare för ert face, för vem vet hur det kommer se ut efter deras behandling.

När Helena Brenke behandlar går hon helt efter varje persons unika behov och hon går ALDRIG för långt till en uppblåst look. Sedan är ju Helena även en helt fantastisk person också, varm, ödmjuk, empatisk, mänsklig och hon känns direkt mer som en vän än en behandlare. Hon går noggrant igenom vad hon anser behöver fyllas eller slätas ut innan varje behandling och man känner sig alltid trygg under hennes proffsiga händer.

Jag kan starkt rekommendera er att göra en kur på tre gånger med Restylane Skinbooster då den är helt fantastisk och även ger huden fukt och ungdomlig hyaluronsyra på djupet.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Sammanfattat! Vill ni få ett fräscht, ungdomligt, naturligt ansikte då ska ni besöka sköna Helena på Faceclinic här i Göteborg. Just nu har Faceclinic även en kampanj där ni får en av Restylanes hudvårdsprodukter GRATIS om ni behandlar er under September månad.

Fillers forever!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Newport
22 239 SEK27 799 SEK
Jotex
999,50 SEK1 999 SEK
Soffadirekt
10 995 Kr14 995 Kr
Soffadirekt
2495 SEK3995 SEK
Soffadirekt
5995 SEK9995 SEK
Homeroom
1 759,20 SEK2 199 SEK
Newport
17 596 SEK21 995 SEK
Nordic Nest
2.123 SEK3.119 SEK
Ellos
1 196 SEK1 495 SEK
Homeroom
1 279 SEK1 599 SEK
Homeroom
1 599,20 SEK1 999 SEK
Ellos
6 199 SEK4 959 SEK
Homeroom
599,50 SEK1 199 SEK
Homeroom
2 519 SEK2 799 SEK
Newport
10 995 SEK
Reforma Sthlm
1 101 SEK1 295 SEK

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ellie
  lördag, september 23, 2017 at 10:20

  Gud vad jag blir sugen på att testa. Har också stått på cellgiftsbehandling och som du vet varit sjuk i så många år med massvis av mediciner. Det har verkligen satt spår i ansiktet och på halsen och jag skulle så gärna vilja se ”friskare” ut. Samtidigt är det klart att en del av mig brottas med skönhetsidealen som jag inte vill bli påverkad av. Vill liksom inte ge efter för dem. Men jag syns ju så mycket på min blogg att det hade varit väldigt skönt att få fylla ut de djupaste fårorna och groparna, he, he. Inga stora ankläppar eller så, såna ser man alldeles för mycket av. Hur länge upplever du att de håller? Och blir det så att man aldrig kan sluta sen, jag menar blir huden ännu rynkigare sen för att den stretchats ut, om man inte fortsätter? Tycker det var ett intressant, bra och ärligt inlägg. Får fundera på detta! :)

 • Reply
  moa
  lördag, september 23, 2017 at 11:47

  Men vilka toppentips du kommer med hela tiden :) och visst är det bara så viktigt att kolla upp vem man går till både med läkare och hudterapeuter. Ska kolla in mer om denna kliniken Stort tack! Kram Moa

 • Reply
  Jeanette
  lördag, september 23, 2017 at 21:39

  Vilket intressant inlägg :)

 • Reply
  Caroline
  söndag, september 24, 2017 at 19:23

  Svar: Ja eller hur? Man ska aldrig ge upp sina drömmar och det känns bra när man kämpar för det och till slut får det man vill. :)

 • Reply
  Tanja
  söndag, september 24, 2017 at 19:52

  Hej :) tack så mkt för den fina kommentaren ❤️❤️ Det är en tjej som heter Karin. :) så duktig tjej !! Och så trevlig. Du hittar henne på Instagram
  Hon heter facebykarin där . Ha en din kväll ❤️

 • Reply
  Kaffemorsan
  söndag, september 24, 2017 at 20:19

  Ska lägga detta på minne. Jag har funderat länge på fillers här i Göteborg men alfrig gjort slag i saken. Jag har då mest kollat upp akademikliniken, men ska som sagt kolla in denna lite mer när det är dags. Just nu ammas det och antar att man inte får göra fillers då.
  Tack för tipset!:)

  • Reply
   Maria Ljungström
   söndag, september 24, 2017 at 22:44

   Gör det och denna kliniken faceclinic är way bätre än Akademikliniken…tro mig jag vet :)

 • Reply
  Sofia
  onsdag, december 12, 2018 at 17:41

  väldigt intressant inlägg :)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.