fbpx

Häxjakt och designkopior debatt

(Innehåller Soffadirekt Newport & Jotex annonslänkar)

På senare tid har det blossat upp en rejäl häxjakt angående designkopior. En välkänd bloggare från Göteborg har hängt ut mig och flera andra bloggare med länkar, då vi skrivit om Voga. Att ge sin åsikt som bloggare om designkopior är en sak men att länka till och smutskasta andra bloggar på köpet är bortom desperat och lägre än lägst.

Jag skulle ALDRIG hänga ut andra bloggare på min sida vad de än säger, då jag har bättre saker för mig att skriva om. Jag avskyr rabiata debatter och jag vet att all framgång har sitt avundsjuka pris, men att trycka ner andra som hon gjort denna gång för att höja sig själv…DÄR går gränsen.

Personligen bryr jag mig inte ett dugg om design och jag bryr mig heller inte om all märkeshets för den delen. Jag bryr mig ist. om det genuina vackra i livet, skönhet som tilltalar ögat, vare sig det är dyrt eller billigt. Om sanningen ska fram är de flesta sk. dyra designmöbler och lampor SKIT fula och äckligt pretentiösa. Dessutom ger designerstolar akut ryggskott, så varför betala dyrt för ryggproblem ??? då kan man lika väl köpa en billig möbelkopia och senare glädjas över att man inte offrade hela sparkapitalet när ischias satt in :)

Designkopior

designkopior

 

Till designkopior debatten :)

Kopior förekommer precis överallt hela tiden dolt i samhället även bland stora Svenska företag, men det är så mycket lättare att hänga ut Voga som är utländska. Jag anser att möbelkopior är ok för alla människor ska har råd att få det lyxigt på hemmaplan. Alla har inte råd med möbler för 100 000 kr per pjäs och kommer aldrig att ha det. Om de då väljer att köpa en massproducerad kopia av originalet de inte har råd till, är väl deras val och borde icke fördömas. Det är dessutom ingen olaglig produktion då hade Voga & Co lagt ner för länge sen. Jag förstår att de som gapar om detta är rika, men varför ge allt hat mot vanliga medelsvenne som bara vill ha sig en fejkad Barcelonafåtölj ??

Svindyra etablerade designermöbler kommer aldrig att skadas av kopiorna Voga säljer, därför att varje möbel höjs i marknadsvärde med tiden. Det resulterar i att designermöblernas försäljningspris bara stadigt ökar. Kopior på ett äkta original är den största komplimang av dem alla.

Inredningsvis köptips

Lyxig matgrupp HÄR  Sänggavel sammet HÄR Solspegel HÄR Sammetspuff HÄR

Vad jag däremot tycker att Voga gjort fel i är att använda sig av stulna foton från Nordiska bloggares hemsidor utan lov. När jag gjorde inlägget om Voga fanns de bilder jag använt i inlägget med på deras hemsida och alla bilder mailade Voga själva till mig. Jag har alltså inte STULIT några bilder som jag utan bevis blivit anklagad för. Detta kan jag absolut be om ursäkt för då jag litade på att bilderna var fotade av Voga själva.

Att däremot smutskasta mig och andra bloggare att göra något FEL för att vi valt att skriva om kopior är löjligt. En blogg är till för att skriva om det som känns personligt och rätt. Däremot är inte en blogg till för att vara en slagpåse för obefogat skitsnack och falsk ryktesspridning i andra bloggares kommentarsfält.

Inredningsvis är till för den vanliga människan därute som inte har pappas visa Gold kort och bor mitt i Vasastan. Min blogg är till för att sprida enkel positiv glädje och inspiration. Att ge tips på hur man kan få det fint hemma till liten peng. Lyxigt till budgetpris har därför blivit ett älskat motto. Jag kommer heller aldrig bli för stor eller FIN för att inte svara eller tala med andra bloggare. Sist… de mindre webshoppar jag gör reklam för har jag personligt letat fram till mina läsare för de GILLAR nya butikstips, all reklam är inte dålig reklam.

Därför betackar jag mig i framtiden för falska anklagelser, negativ energi och obefogade ryktesspridningar om min hemsida. Jag avskyr haters och mobbing i alla former därför jag har tom skrivit en helsidesartikel i DN om detta ämne.

Man kan som bloggare inte vara älskad och omtyckt av alla och haters always gonna hate. Det man däremot medvetet kan välja, är att inte skriva ner andra för att höja sin egen sviktande popularitet….där är nyckeln till äkta framgång.

Ni talar om att det är fel att skriva om designkopior. Då undrar jag vad elektronisk häxjakt, obefogade hot och falsk ryktesspridning om andra bloggare är ???

Det finns en orsak att jag alltid avslutar med LOVE M för att det är kärlek denna bloggen sprider… inte hat!

KÖPTIPS – REA PÅ INREDNING MED UPP TILL 60 % JUST NU

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Mitt inlägg med inredning med upp till 70 & rabatt hittar ni HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis