Jag kan inte leva utan yoga! Jag började med att göra morgonyoga till Youtube för tre år sedan och sen dess är jag fast. Jag hade såklart gått några kurser och testat Yoga IRL innan, men inget slår att vakna med yogan för sig själv innan stressen startat. Yoga är inte bara fysisk gymnastik som många tror, det påverkar hela psyket och ger mer balans i vardagen. Jag lider även av kronisk stelhet så för mig är bara Yogan bara en livsfrälsare på alla plan möjliga.

I detta inlägg vill jag tipsa om ett fantastiskt Svenskt märke med ekologiska kläder, vid namn Santa Ni som bla. gör just Yoga kläder!

Ekologiska kläder

Svenska Malin Berghagen står bakom den ekologiska kläd serien Santa Ni!

När man yogar är det viktigt med mjuka sköna kläder som inte sitter åt för hårt. Man vill ju inte pinsamt spräcka byxan i downward dog mitt i Yoga salen:)

De ekologiska kläderna från Santa Ni passar både hemma och på stan!

Santa Ni

Märket Santa Ni är uppkom på Mallorca tillsammans med vår Svenska Yogi Malin Berghagen. Det är en kollektion av ekologiska kläder inom yoga och feelgood som passar både hemma att mysa i men även ute å stan. Materialet är av högsta kvalitet i Svenskvävd ekologisk superskön bomullstrikå. Det gör att kläderna sitter sådär extra skönt, utan att tappa formen för det.

Santa Ni finns att köpa hos onlinebutiken hälsorutan.se och just nu dessutom till sänkta priser på många av plaggen. Hälsorutan har inte bara kläder utan säljer hälsokost av alla dess slag. Ett kanon butik för alla hälso intresserade och yoga freaks som mig att botanisera i.

Just nu får ni även 10 % rabatt vid beställning om ni anger rabattkoden INREDNINGSVIS

 

Att Yoga är att vakna!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.