Det här är verkligen barntapeter när de är som allra bäst. Tapet-företaget Mr. Perswall tillverkar personliga och unika tapeter av alla dess slag. Den här kollektionen speciellt för barn heter Hide & Seek.

LÄS MER: Barnrumsinredning – 6 tips på smart förvaring

Det som är så bra med just de här barntapeterna är att de inte bara är snygga i barnrummet utan även lärorika. T.ex kan barnen lära sig namnen på olika djur, räkna och utöva sin kreativa sida på alla plan. Jag blir nästan som ett barn själv när jag ser på de glada och lekfulla bilderna och man ska ju alltid bejaka sitt inre barnjag, eller hur :)

Barntapeter inspiration

barntapeter

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

barntapeter djungel

barntapeter alfabet

barntapeter trad

Barntapeter

I mitt tycke ska barntapeter vara snygga, lärorika, intressanta, men framförallt roliga. Det är oerhört viktigt för barnen att trivas i sina rum och tapeten är en viktig del av inredningen här.

Om du var barn själv, vad hade du velat ha på väggarna? En världskarta, en djungel, alfabetet med exotiska djur, ett träd med fotoramar, eller något helt annat?

Vad gillar du barntapeterna ovan?

Ha en härlig dag!

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. Such cool wallpapers! I especially like the first and thrid. Too bad we are not decorating the children’s room any time soon :)

  2. Hi Maria! This is a lovely collection – so bright and cheerful! Thank you very much for your visit and I hope you have a lovely new week. – g

  3. Underbart fint! Tack för tipset! Apropå barn så skrev jag om ett helt galet fint dockhus idag på min blogg:)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.