fbpx

Uteinspiration från butik Frk.Mage

Dags för denna veckas valda webshop och idag vänder vi oss till grannlandet Danmark. En härlölig butik med massor av härlig uteinspiration…häng med !

Uteinspiration

greengate

greengate 2

utemöbler

utemöbler

Underbara sommarsaker från Greengate. Utemöbler m.m. finns att köpa hos Danska Frk.Mage

jordgubbar

utemöbler

doftljus

Inget butikstips utan doftljus och de här härliga ljusen finns hos Frk.Mage

prydnadskuddar2

frk-mage

Vad är väl en sommar utan det marina temat? Här i form av en havsblå stjärnbeprydd filt för kyliga sommarkvällar och råsnygg blå utestol… allt finns hos den underbara butiken Frk.Mage

sommer 2013

[hr]

Uteinspiration

Dagarna blir bara ljusare och även värmen börjar sakta stiga uppåt. Nu är det dags för att ÄNTLIGEN flytta ut trädgårdsmöbler och göra vårfint på balkong och uteplats. Ofta är det mycket gammalt och slitet som man bara vill slänga, för att göra plats åt nya fräscha sommarsaker.

Jag har därför hittat en riktig liten butikspärla till er…vid namn Frk.Mage som bla. bjuder på massor av uteinspiration. Ni bara MåSTE kolla in mina favorit-utestolar från Franska märket Fermob. Serien heter Bistro och finns som bord samt små ihopfällbara stolar, helt perfekta till balkongen. Sedan finns stolarna även i otroligt läckra färger, eller vad sägs om härlig limegrön eller rosa på vårbalkongen :)

Frk.Mage bjuder även på fler kända märken som mina favoriter Greengate, Housedoctor, Bloomingville mfl. Denna danska webshop har som butikskoncept att bjuda på varor i ljusa färger som gör oss pigga och glada. Inspiration till varuinköp hämtar Frk.Mage från bla. resor och utställningar. Stilen på sortimentet i butiken är en stilmix av romantiskt, rått och retro.

Hoppas ni inspireras i butiken och all uteinspiration finns att köpa HÄR :)

Ha en underbar vårdag sötnosar

LOVE M

frk-mage

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis