Vem gillar inte stora hårda stora julklappar?

Det är något speciellt med den här typen av klassiska möbler, då de aldrig går ur tiden och passar till nästan vilken inredningsstil som helst.

Klassiska möbler

matsalsbord

stolar

Klassiska möbler som dessa 1700-tals influerade stolar är snyggt att blanda med mer modern inredning  :)

inredningstips

inredningsblogg

Vackra speglar bjuder Bengkers på och golvspegeln är min personliga favorit just nu :)

Benkers

Klassiska möbler

Jag har denna veckan innan jul letat fram en mindre butik fylld med hårda klappar i form av Fransk inspirerade klassiska möbler.

Webshoppen heter Bengkers och är ett litet familjeföretag med en mysig fysisk butik som går att besöka i Västra Värlinge strax utanför Malmö. De har dock även försäljning via nätet med diverse utvalda möbelpjäser i trä.

Känslan av denna ursvenska Skånska butik är kvalitet och de ger en personlig kontakt med varje kund. De har specialiserat sig på klassiska möbler som bl.a. matssalsstolar, vackra fåtöljer, skrivbord, hyllor och speglar. Snart är det ett nytt år och vad passar då inte bättre än att förnya därhemma med lite nya vackra möbler.

Jag kan därför varmt rekommendera er butik Bengkers och låta hemmet möta 2014 i en klassisk stillös outfit :)

Ha en fin dag!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. gillade verkligen den stora spegeln åh!

    SV: Jag tackar, nu har jag dock klippt håret ca 30 cm, det är långt men inte som förut, haha. Jag vet inte, jag kör inte några speciella saker, schampoo, balsam, typ, höhö!

    puss

  2. Åh vilka snygga möbler! Jag tycker den franska fåtöljen var riktigt läcker. :)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.