Hängande vägg julgran ful eller fantastisk?

En alternativ form av julgran har börjat ta över social media! Jag talar om en udda uppfinning, nämligen hängande vägg julgran. Denna märkliga julprydnad har förmodligen uppfunnits pga att allt fler är allergiska mot riktiga julgranar. Vi har ju länge haft plastgranar men att hänga upp plattfisk granar på väggen är en relativt ny julgrej. Speciellt poppis är denna hängande julgranstyp på Tyska inredningssidor. Man ser på Pinterest otaliga Tyska sidor som formligen skriker ut DAS WUNDERSCHÖN weihnachtsbaum JAAA!

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor billigt här

Frågan är om vi Svenskar tycker det är lika wunderschön och kommer haka på den platta julgranstrenden.

(Innehåller Jotex Royaldesign & ellos annonslänkar)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

LÄS MER: Fynda billiga julgardiner online – 6 bästa butikerna 

Vad tycker då jag personligen om denna platta trend med vägg julgran? Hmmm! plus för att de är allergivänliga och för konstnärligt uttryck, men allvarligt så är de verkligen inte snygga för fem röda öre. Första gången jag såg några pinnar upptejpade i granform brast jag ut i skratt. Jag som gillar den traditionella julen har svårt för alla udda moderna jultrender som kommer varje år. Förra året såg man rangliga taniga granskrällen i krukor, vilka såg ut som de redan tappat barren och körts i torktumlaren tusen varv.

Nu platta granar uppklistrade på väggen, nä vet du vad. De ser precis ut som i de där Tecknade Walt Disney filmerna när klant Pluto åker in i väggen och för en minut blir helt platt som i en mangel. Julgran för mig ska dofta av skog, vara saftigt mullig och framför allt ha alla barren kvar…. iaf tills på julafton :)

Vad gillar ni hängande platta julgranar ?

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR 19. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lauren
  onsdag, november 22, 2017 at 01:27

  Love the photo wall tree!

  Lauren,
  http://www.atouchofsoutherngrace.com

 • Reply
  Ann-Kristin
  onsdag, november 22, 2017 at 08:32

  För oss med hundvalp och en vuxen hund, tycker jag det är säkert och slipper plocka trasiga kulor varje morgon. För trångbodda fungerar det väl med. Såg en annan variant med stege som var i hopfälld.

 • Reply
  moa
  onsdag, november 22, 2017 at 10:55

  Håller med dig Maria! platt jul är inget för mig stor maffig julgran ska det va:) Kram Moa

 • Reply
  CamillaBergquist.se
  onsdag, november 22, 2017 at 12:19

  Älskar de!
  Detta måste jag ta med mig när vi firar jul i huset nästa år! Vi bygger helt nytt hus och detta passar som handen i handsken i ett nytt trendigt hem! ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.